.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен Аватара на gabi_94

Дали да рискувам всичко?

....
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами само едно нещо се сещам в момента:"Приятелството може да завърши в любов, но любовта в приятелство - никога!" Не искам да те обезкуражавам, но аз смятам, че дори и да се получи, после нищо няма да е същото...

Не рискувай. На колко години сте?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на gabi_94
    ..
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

рискуваи (: ..
    няма как да разбереш докато не си опитала и вслушай сърцето какво казва ние неможем да ти кажем дали да тръгнеш с него или не ;д а и бтл акосте наистина влюбени няма да ви прече това да продължите да сте заеднно и след като заминеш в другия град ако не е толкова далеч
    * brunettes
    do it better ;] ..

и аз викам да рискуваш..то сега ако не..кога? пък и ученическата любов е толкова сладка..но нетрайна..прецени и вземи решение
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от iashxui
    рискуваи (: ..
    няма как да разбереш докато не си опитала и вслушай сърцето какво казва ние неможем да ти кажем дали да тръгнеш с него или не ;д а и бтл акосте наистина влюбени няма да ви прече това да продължите да сте заеднно и след като заминеш в другия град ако не е толкова далеч
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    рискувай .. един е живота изживей го така както искаш, за да не съжаляваш после ..

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Пък дали си струва? Възможно е после да съжаляваш.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Мечтите се раждат в риска,няма нищо сигурно на този свят.Друг е въпроса дали имаш смелоста да постигнеш мечтите си.
    Рискувай,ако се влюбиш любовта знае как
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Гледайки отстрани винаги се чудех как хората избират любовта пред всичко останало, докато не ми се случи. Тогава спрях да се чудя, защото правех същото... поставях я на първо място. И честно казано, после може да боли, но си струва.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Re: Дали да рискувам всичко?

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Ами ще давам накратко...след един месец се местя в друг град, но точно сега открих някого, на когото наистина държа мн, ама много и знам че може да се получи нещо хубаво, дори е на път да се получи, но всичко е срещу нас, различни смени сме в даскало, никой не трябва да знае за нас(просто не трябва, дълга история). Мога да бягам от даскало, той също може но поне за 1 месец знам че ще стане нещо мн хубаво, което не ми се е случвало до сега, знам го, усещам го, в него се едно гледам себе си в мъжки пол. Но ме е страх че ще се влюбя и после ще замина и ще страдам. Винаги съм била на мнение че важното е да изживееш любовта макар и да страдаш после, но сега е мой ред и незнам какво да правя. Помагайтеее...предложете нещо
    А и да допълня, че той ми е мн добър приятел ама мн и ме е страх да не развалим приятелството ни
    Боже, вие сте модерните Ромео и Жулиета !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Мен ако питаш няма смисъл. Щом после ще се разделите, пък какъв е смисъла да си с него, щом ще трябва да се криете ти никога няма да си спокойна с него. Няма да можеш да усетиш тази любов която търсиш. А после както самата ти каза, може да се влюбиш в него. Заслужава ли си? Да страдаш излишно? Щом не можете да се заедно при такива условие, значи не е той човека за теб. Мооже би трябва да се примириш. Не да се предадеш! А просто да оставиш ненужните страдания назад в живота си и да продължиш напред за да срещнеш истинския човек за теб!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Все пак както и да го погледнем трябва да бъдем реалисти понякога! Не можем винаги да мечтаем за нещо прекрасно, което няма да се получи. Хубаво е човек да рискува понякога, но дали винаги?! Дали си заслужава, помисли хубаво какво ще спечелиш и какво ще загубиш!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Като мине този месец, ще ти е много зле. Ама много. За 1 месец не си струва. Да бяха 7, ок, но 1 - не.

Град
    Пловдив
    Прави каквото решиш,но в никакъв случей не прави нещо,което иска той. 99 процента,че ще съжаляваш. Годините няма да ги коментирам. Живее ви се,но трябва и да погледнете под облака малко.

P.S: "Нищо лично. Просто малко градивна критика."

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Град
    Plovdiv
    οл ин или фолд
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Може би трябва да рискуваш,но пък и връзката от разстояние връзка ли е? ;// Незнам за мен една връзка от розстояние не е връзка. Смисъл какъв е смисъла да ходиш с някой след като не можеш да усетиш топлината му... Ае мн се задълбочих Може би трябва да пробваш все пак. =]]
    tAke a dIrty pIcture

Да бе, рискувай..Следва разочарование и безсънни нощи, в които мокриш възглавниците?Рискуваш ли, викаш?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Най-добре обсъди с него ситуацията и решете заедно какво да правите
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Риск печели-Риск Губи

Супер фен
    ако не рискуваш ще съжаляваш.. според мен рискувай и УСПЕХ

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ами само едно нещо се сещам в момента:"Приятелството може да завърши в любов, но любовта в приятелство - никога!" Не искам да те обезкуражавам, но аз смятам, че дори и да се получи, после нищо няма да е същото...
    +

ии аз сьм в няква подобна ситуацияя !..
    пак аз на 15 той на 17 .. сьщо никой не тряа зняе за нас ..
    ии нее знам .. може би няма смисьл ..

п.п .. Успех к'вото и да решиш ..
    Еdward Maya- This is My life . . !

Абе, мила.. Рискувай и живей за мига..!
    Няма нищо по-сладко от риска.. Мм.. Сега трябва да живееш лудо без да му мислиш много.. Иначе ще съжаляваш после и ще се питаш "Ами, ако бях опитала?"..
    Давай.. Не му мисли..!! Живей на върха на възможностите си.. Бъди дива сега, после едва ли ще можеш..
    Сладурковци ще сте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си