- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да рискувам всичко?
....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами само едно нещо се сещам в момента:"Приятелството може да завърши в любов, но любовта в приятелство - никога!" Не искам да те обезкуражавам, но аз смятам, че дори и да се получи, после нищо няма да е същото...![]()
Не рискувай. На колко години сте?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
..
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
рискуваи (: ..
няма как да разбереш докато не си опитала и вслушай сърцето какво казва ние неможем да ти кажем дали да тръгнеш с него или не ;д а и бтл акосте наистина влюбени няма да ви прече това да продължите да сте заеднно и след като заминеш в другия град ако не е толкова далеч
* brunettes
do it better ;] ..
и аз викам да рискуваш..то сега ако не..кога? пък и ученическата любов е толкова сладка..но нетрайна..прецени и вземи решение![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Първоначално написано от iashxui
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
рискувай .. един е живота изживей го така както искаш, за да не съжаляваш после ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пък дали си струва? Възможно е после да съжаляваш.
The blood that binds us ..till death unites us
Мечтите се раждат в риска,няма нищо сигурно на този свят.Друг е въпроса дали имаш смелоста да постигнеш мечтите си.
Рискувай,ако се влюбиш любовта знае как![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Гледайки отстрани винаги се чудех как хората избират любовта пред всичко останало, докато не ми се случи. Тогава спрях да се чудя, защото правех същото... поставях я на първо място. И честно казано, после може да боли, но си струва.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Боже, вие сте модерните Ромео и Жулиета !Първоначално написано от gabi_94
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мен ако питаш няма смисъл. Щом после ще се разделите, пък какъв е смисъла да си с него, щом ще трябва да се криете ти никога няма да си спокойна с него. Няма да можеш да усетиш тази любов която търсиш. А после както самата ти каза, може да се влюбиш в него. Заслужава ли си? Да страдаш излишно? Щом не можете да се заедно при такива условие, значи не е той човека за теб. Мооже би трябва да се примириш. Не да се предадеш! А просто да оставиш ненужните страдания назад в живота си и да продължиш напред за да срещнеш истинския човек за теб!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Все пак както и да го погледнем трябва да бъдем реалисти понякога! Не можем винаги да мечтаем за нещо прекрасно, което няма да се получи. Хубаво е човек да рискува понякога, но дали винаги?! Дали си заслужава, помисли хубаво какво ще спечелиш и какво ще загубиш!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Като мине този месец, ще ти е много зле. Ама много. За 1 месец не си струва. Да бяха 7, ок, но 1 - не.
Прави каквото решиш,но в никакъв случей не прави нещо,което иска той. 99 процента,че ще съжаляваш. Годините няма да ги коментирам. Живее ви се,но трябва и да погледнете под облака малко.![]()
P.S: "Нищо лично. Просто малко градивна критика."
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
οл ин или фолд![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Може би трябва да рискуваш,но пък и връзката от разстояние връзка ли е? ;// Незнам за мен една връзка от розстояние не е връзка.Смисъл какъв е смисъла да ходиш с някой след като не можеш да усетиш топлината му... Ае мн се задълбочих
Може би трябва да пробваш все пак. =]]
tAke a dIrty pIcture![]()
Да бе, рискувай..Следва разочарование и безсънни нощи, в които мокриш възглавниците?Рискуваш ли, викаш?
Най-добре обсъди с него ситуацията и решете заедно какво да правите![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Риск печели-Риск Губи![]()
![]()
![]()
ако не рискуваш ще съжаляваш.. според мен рискувай и УСПЕХ
ии аз сьм в няква подобна ситуацияя !..
пак аз на 15 той на 17 .. сьщо никой не тряа зняе за нас..
ии нее знам .. може би няма смисьл ..
п.п .. Успех к'вото и да решиш ..
Еdward Maya- This is My life . . !![]()
Абе, мила.. Рискувай и живей за мига..!
Няма нищо по-сладко от риска.. Мм.. Сега трябва да живееш лудо без да му мислиш много.. Иначе ще съжаляваш после и ще се питаш "Ами, ако бях опитала?"..
Давай.. Не му мисли..!! Живей на върха на възможностите си.. Бъди дива сега, после едва ли ще можеш..
Сладурковци ще сте..![]()