- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е половата ориентация на вашия мозък?
320![]()
360 хм очаквах да ми каже,че съм с мъжки мозък![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
аз съм нещо по средата...Вие събирате 320 точки.
Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле.
При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите.
Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени.
![]()
240
Вие събирате 385 точки.
Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет.
Колкото по-малка цифра е резултатът от теста, направен от жена, толкова по-значителна е вероятността тази жена да бъде с лесбийски тенденции.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
310
И мъжка, и женска.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
и аз имам 320Първоначално написано от uNvaLuabL3
и съм и бисексуална
![]()
Вие събирате 355 точки.
Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет.
Вие събирате 290 точки.
Мозък, който има главно мъжка ориентация, обикновено събира под 300 точки. Колкото резултатът е по-близък до 150, толкова мозъкът е по-мъжки ориентиран и нивото на хормона тестостерон в организма е по-високо. Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си.
Мъжленце съм си![]()