- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата
Значи искам да попитам момичетата,има ли за вас значение посоката на ерекция на мъжкия член(т.е накъде се надървя хуя) ? Имате ли някакви предпочитания или не обръщате внимание на това,коментирайте каквото мислите.
Първоначално написано от Lettuce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо нищо не схванах а това за у лево хептен![]()
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Бях чел,че изкривения доставял повече удоволствие на мацката...не знам моя си е прав![]()
Westside rollin' all day, every day
Каква е тази мега простотия??
То има само една посока бе..
Трябва да е винаги нагоре, ако е наклонен или стъчи напред значи не може да се надърви качествено..
Ааа баси тъпотията, честно...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
на някой мъже при ерекция члена или по точно от средата до върха на главата са извити на едната страна(ляво или дясно),но по често е срещано д аси е нагоре към пъпа.аз н съм пробвала с член който е изкривен така че нямам мнение по темата![]()
Хм,удоволствието идва и от човека,с когото си - иначе всички сме различни - можеш ли да промениш нещо подобно?? Според мен такива неща не са от значение......защо-надявам се разбирате![]()
![]()
![]()
![]()
ужас
Просто аз
Абе май напред да стърчи е най- добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P