.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: ВеждиИи...

Hybrid View

ВеждиИи...

абе защо понякога като си скубя веждите и после като изникват се получават едни черни точици като обърнати косъмчета как да го предодвратя,че мн ме дразнии

незнам и аз това искам да попитам, защото и при мен понякога се получава така и е много гадно

даааааа

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. ако правилно си ги скубеш (обратно на посоката на растежа на косъма) .. не виждам причината за тия "черни точки и обърнати косъмчета" ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. ако правилно си ги скубеш (обратно на посоката на растежа на косъма) .. не виждам причината за тия "черни точки и обърнати косъмчета" ..
    ооо ама то на обратно ли трябвало аз си мислех,че по посока на растежа... иначе имам чувството,че ще се скъса самия косъм

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ооо ама то на обратно ли трябвало аз си мислех,че по посока на растежа... иначе имам чувството,че ще се скъса самия косъм
    как по посока бе момиче .. обратно на посоката трябва да е (или поне така съм чувала пък и няма такива пъпки и точки и к'вото и да е при мен ... ) .. за другия път вече знаеш!!!

неее няма нищо общо със черните точки (комедоните) амии като изниква косъмчето и става като обърнато..оф абе не мога да го обясня ама е дразнещо ..

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    неее няма нищо общо със черните точки (комедоните) амии като изниква косъмчето и става като обърнато..оф абе не мога да го обясня ама е дразнещо ..
    е нали знаеш решението .. т'ва е важно ..

Мега фен Аватара на ameli
    още докато не са поникнали съвсем, за да ги оскубеш ... това ли са черните точки
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Как обратно на растежа? Не мога да си го представя Мислех, че само косъмчетата на веждите са скубят по посока на косъма...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Как обратно на растежа? Не мога да си го представя Мислех, че само косъмчетата на веждите са скубят по посока на косъма...
    и аз така

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Град
    In the middle of Nowhere
    Сигурно са ти изникнали подкожни косъмчета или са прекалено къси,за да ги оскубеш ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

подкожни саа.. мойта пинцетка хваща и най-късичките и тънки.. а тея са като точица 2 дена след скубане

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    още докато не са поникнали съвсем, за да ги оскубеш ... това ли са черните точки

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    и аз така
    и аз то не боли ли повече

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    и аз така
    и аз
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    как обратно на растежа ще си скубеш космите на веждите бе?! нормални ли сте

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    какво смешно има
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

тии усети ли се кво написааа

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    как обратно на растежа ще си скубеш космите на веждите бе?! нормални ли сте
    Мда,много интересно как па ги отскубваш наобратно,майна

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Сигурно са ти изникнали подкожни косъмчета или са прекалено къси,за да ги оскубеш ..

Абе к'ви са тея глупуст ?! Как ще си скубете веждите обратно на растежа ?? Нормални ли сте.. какви сте.. ВЕЖДИТЕ СЕ СКУБЯТ ПО ПОСОКАТА НА РАСТЕЖА НА КОСЪМА !

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от VIPkuklichka
    Абе к'ви са тея глупуст ?! Как ще си скубете веждите обратно на растежа ?? Нормални ли сте.. какви сте.. ВЕЖДИТЕ СЕ СКУБЯТ ПО ПОСОКАТА НА РАСТЕЖА НА КОСЪМА !
    абе и аз така знам...и прбвах обратно на растежа..насълзих се направо... ... и затова ще си карам по посока на косъма..и не ми се получават такива точици-никога(разбрах те..и стои ужасно )
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

хаха скубя си веждите от две години и чак ся разбирам,че тка ;д ама тои не успявам много за тва ш си карам по посока
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си