- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ВеждиИи...
абе защо понякога като си скубя веждите и после като изникват се получават едни черни точици като обърнати косъмчетакак да го предодвратя,че мн ме дразнии
![]()
незнам и аз това искам да попитам, защото и при мен понякога се получава така и е много гадно![]()
.. ако правилно си ги скубеш (обратно на посоката на растежа на косъма) .. не виждам причината за тия "черни точки и обърнати косъмчета" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ооо ама то на обратно ли трябвалоПървоначално написано от Hilary_
аз си мислех,че по посока на растежа... иначе имам чувството,че ще се скъса самия косъм
![]()
Първоначално написано от sarityy
![]()
как по посока бе момиче ..
обратно на посоката трябва да е (или поне така съм чувала пък и няма такива пъпки и точки и к'вото и да е при мен ...
) .. за другия път вече знаеш!!!
![]()
Priceless .. <3
неее няма нищо общо със черните точки (комедоните) амии като изниква косъмчето и става като обърнато..оф абе не мога да го обясня ама е дразнещо ..![]()
е нали знаеш решението .. т'ва е важно ..Първоначално написано от sarityy
![]()
![]()
Priceless .. <3
още докато не са поникнали съвсем, за да ги оскубеш ... това ли са черните точки![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Как обратно на растежа?Не мога да си го представя
Мислех, че само косъмчетата на веждите са скубят по посока на косъма...
и аз такаПървоначално написано от Sarafina
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Сигурно са ти изникнали подкожни косъмчета или са прекалено къси,за да ги оскубеш ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
подкожни саа.. мойта пинцетка хваща и най-късичките и тънки.. а тея са като точица 2 дена след скубане![]()
и аз то не боли ли повечеПървоначално написано от MadeOfWater
и азПървоначално написано от MadeOfWater
![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
как обратно на растежа ще си скубеш космите на веждите бе?! нормални ли сте
какво смешно имаПървоначално написано от meche95
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Мда,много интересно как па ги отскубваш наобратно,майнаПървоначално написано от brokeninside13
![]()
Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
Абе к'ви са тея глупуст ?! Как ще си скубете веждите обратно на растежа ?? Нормални ли сте.. какви сте.. ВЕЖДИТЕ СЕ СКУБЯТ ПО ПОСОКАТА НА РАСТЕЖА НА КОСЪМА !![]()
абе и аз така знам...и прбвах обратно на растежа..насълзих се направо...Първоначално написано от VIPkuklichka
![]()
... и затова ще си карам по посока на косъма..и не ми се получават такива точици-никога(разбрах те..и стои ужасно
)
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
хаха скубя си веждите от две години и чак ся разбирам,че тка ;д ама тои не успявам много за тва ш си карам по посока![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...