- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушите ли?
Пушите ли и родителите ви как приемат това?
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Добре го приемат,'щото не знаят![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз не пуша. Не ми понася.
The blood that binds us ..till death unites us
Не пуша
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Знаят, че пуша и вече свикнаха с тая мисъл..
Пуша понякога, не знят.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
това показва, че си мислиш че всички пушат! Също така показва, че си и много скептична и мислиш ,че едва ли има много хора които не пушат.Много лошо. Не пуша съвсем против цигарите съм. Дано и след време да мисля така!Първоначално написано от Vilsy
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
То така се започва мен ако питаш. Малко по малко (капка по капка вир става нали знаеш?). И след време вече по една кутия на ден сигурно....Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
да . .
Пуша,но наще не го приемат,е има времеНо смятам да ги спирам,да видим кога ще стане
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мне и се надявам да не си промяням мнението по-нататък.Майка го приема добре![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Не пуша.
Ако пушех,наще хич нямаше да го приематТака че,най-вероятно нямаше да знаят.
не не пиша![]()
Не пуша.
Не пуша... според мен това е нещо ненужно... в днешно време пушат на 10-11...![]()
ако пушех сега немаше да съм тук и да пиша шотото щех да бъда яко бит и яко наказан![]()
![]()
Така е ... и преди пушех понякога а сега съм почти на кутияПървоначално написано от kukli4kata001
А до родителите ми ..не знаят
Аз познавам човек ,който от 1-ви клас е почнал....Първоначално написано от Disasterpiece
Не знам ,кое му е толкова модерното ..?! Това ме задушава!! Не пуша и никога няма да пуша.. тФа е пълна отрова
![]()
![]()
:P
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
не. а др-те, дето викате на 10-11 (и по-малко), да си пушат, изобщо не ме бъркат, то си е за тях. няа аз да кашлям като мастия после