- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушите ли?
Баща ми е започнал да пуши от 8 клас, а в днешно време започват от 3-4...
Иначе по темата - не пуша, но дори и да пушех, родителите ми нямаше да го приемат най-спокойно.![]()
Не пуша. Мразя цигарите и отвратителната воня от дима. Най ми е гадно като ми се умиришат дрехите на цигари след диско.
Слава богу никой у нас не пуши.
Според мен пушенето е най-тъпото което може да си прични (след наркотиците разбирасе)тва , сам да се тровиш е ебати глупоста! Имам един вапрос и искам някой пушач да ми отговори.Дokато пушите знете ли кво стажа във вас:развалят ти се дробовете и особено при подрастващите и им спира растежа (тоес на ако сте почнали на 14 дробовете ви, като станете на 18, ще са ви почти със същитe),може та хванете рак на белите дробове , което е почти неизлечимо , урежда ви се мисловната дейност , ограничава ви физически и т.н.Много ми е интересно как некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място.Чакам отговор
![]()
Винаги съм била против пушачите!.. Не пуша..![]()
рядкооооо гласувам с да.
PS: В смисъл рядко пуша, и гласувах с ДА.
Пуша само ако съм с приятели, и то пуша истински цигари, а не от онея тъпи клечки като Ева и Карелия![]()
Не.
Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?
Would you tremble if I touched your lips?
НЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Da![]()
![]()
Не.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не пуша.Майка ми е започнала да пуши в 9 клас,баща ми в 3 клас.Веднъж даже ми бяха казали,че все някога и аз ще започна,няма на кого да приличам да не пуша...
![]()
Цигари не пуша, въпреки че нашите си мислят обратното. Цялата ми компания пуши, всяка вечер се прибирам смърдяща на цигари, намират ми непрекъснато някви чужди запалки.. Поразпитваха ме първите няколко пъти, не знам доколко ми вярват. На мен димът не ми понася, по едно време ми ставаше лошо в такива задимени места, ама с времето свикнах. Сега се чудя още колко ще държа фронта с всичките тея пушачи около мен.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Пуша и наште искат да ги отказвам
+1 Много правилно.Първоначално написано от IRON661
![]()
![]()
![]()
Pagani Zonda
не ПУШАПървоначално написано от Vilsy
![]()
и без това живота си е хубав
+1 \Първоначално написано от CakeFromStrawberry
/
Не, няма смисъл...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
мхм..Първоначално написано от kukli4kata001
п.п. не пафкам, still
p.s. 2 : нямам нищо общо с аватара ми
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
нйЕЕ
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,