- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушите ли?
Не пуша и съм горда с т'ва.. пушачите не ми пречат, но все пак тези на по 12-13-14 години са ми адски смешни
от толкова рано да си тровят живота, просто не го разбирам и все пак те си решават.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Първоначално написано от Xeon
не че нещо ти противореча... ама тва последното е тъпо...всеки един момент.. всяка една секунда можеш да умреш... замислял/а ли си се ? и то не заради цигари... кой пуши си пуши той да си бере кахърите.. не е ли така ? ТЕМАТА Е ТЪПА И БЕЗМИЛЕНА
![]()
пф... за кво да пуша? няма смисъл...![]()
не![]()
Просто аз
Да..
no relationship, no emotion, just sex..
Не не пуша поради две причини:
1.Цигареният дим не ми понася!![]()
2.Не мисля,че е нужно да си тровя живота САМА!![]()
Първоначално написано от racegirl
и аз не пуша поради тези 2 причини+ това, мразя миризмата по дрехите и косата от цигари, затова избягвам такива кафенета xD
Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не! Като не пуша се чувствам по-гъзар...
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Пушаемм..нищо не казват..
само оня ден майка ме хваща да пуша в стаята и вика-''Поне излез на терасата,пердетата ще се вмиришат''![]()
еми понякога с фр
емии... дано да неразбират![]()
![]()
![]()
![]()
Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)
Ама то вече има ли такива кафета?..Първоначално написано от purpledawn
![]()
Иначе аз не пуша.![]()
Пуша и родителите ми знаят .. казват като повечето родители : Само си тровиш живота, ще видиш след време и такива .. като всеки родител .. макар че баща ми е бивш пушак а майка и сестра ми по кутия-две на ден ..
Чакам да стане 1ви че да ги спра завинаги !
Мога статия да ви изнеса защо не требва да пушите .. и че 'уж' имат само един плюс ..
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
+666 ДОЛО ЦИГАРИТЕПървоначално написано от kukli4kata001
Първоначално написано от BlackKeys
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми