.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как изразявате отминалата/несподелената любов ?

Приканвам Ви да споделим как всеки по собствен начин изразява несподелената,сегашната или отминалата любов - с публикации на графити,снимки или нещо друго. Чувства от болка,тъга,щастие и каквото се сетите...... [-o< [-o<

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кво ще кажеш за нищо.

Неща, които са отминали не ме засягат.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Кво ще кажеш за нищо.

Неща, които са отминали не ме засягат.
    Ако не чувстваш - не се и съмнявам

Мега фен Аватара на Hilary_
    http://www.vbox7.com/play:7065cb8f

.. това е малка част от нещата, които съм сътворила заради отминала любов!!!

сегашната ми любов е нещо такова

I miss you .. <3

минала-неотминала...

Голям фен Аватара на RaZzer
    С подобни драматизации човек сам си утежнява положението...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Отминалата по никакъв начин - тя е приключила. Не живея в миналото. Несподелената - също. Не се е състояла. Сегашната - все още няма такава. Когато дойде ще му мисля.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Реално по никакъв начин не изразявам любовта, но виртуално казано - с песни
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Унищожих всичко...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Несподелената любов се опитвам да я преодолея, а не да я изразявам.

аз правя малки графити обаче няма как да Ви ги покажа,тъй като нямам публикации в блогове

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYY???????
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Супер фен
    Рисувам отново и отново докато не ми отмине всичката тъга...После хвърлям всички рисунки (е хубавите си ги оставям) .

Аз пък много се вживявам и много го преживявам. Ебаси смотаното е. Направо..ако могат да ми ампутират чувствата най-добре...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Колко депресарско и лигаво.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тегля му една майна и това е. За какво ми е, като само ми пречи? Бахти...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    музика
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    може би ИЗРАЗЯВАТЕ не е точната дума тук. Аз не я изразявам, тея драсканици на великото му име отзад на тетрадката бяха в осми клас . Сега, две години по-късно, гледам да не го споменавам много. Гледам и да не мисля за него, но тва вече е малко по-трудничко. Най-близките ми хора усещат, когато кажа нещо за него, с каква болка го казвам (поне предполагам, че го усещат)
    и така...не я изразявам...то толкова време да е миналоо...в един момент ти идва акълът, че не трябва да се самосъжаляваш и измъчваш...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на dead_princess
    тъпо ми е 1седмица макс, после спира да ме интересува..

отдавна съм разбрала че няма смисъл от такива "изразяванки" . Сега съм по-щастлива от всякога.. миналото си е минало защо трябва изобщо да го иразявам по някакъв начин..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Колко депресарско и лигаво.
    Никой не ти е искал мнението ..

п.с. виж си лигавите и депресарски теми (как никой не те разбирал бла бла .. ) и после се заяждай (ии да това Е заяждане!!! ) ..

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    може би ИЗРАЗЯВАТЕ не е точната дума тук. Аз не я изразявам, тея драсканици на великото му име отзад на тетрадката бяха в осми клас . Сега, две години по-късно, гледам да не го споменавам много. Гледам и да не мисля за него, но тва вече е малко по-трудничко. Най-близките ми хора усещат, когато кажа нещо за него, с каква болка го казвам (поне предполагам, че го усещат)
    и така...не я изразявам...то толкова време да е миналоо...в един момент ти идва акълът, че не трябва да се самосъжаляваш и измъчваш...
    Да, след 2 години поне малко започваш да осъзнаваш, че каквото и да направиш, няма да е достатъчно за него и няма да го направи по-лесно за теб.. И хората около мен ме поглеждат предпазливо, като стане дума за него или го видим наоколо..
    По-рано правех графити, обожавах да рисувам.. пишех разни стихчета, които още си пазя.. Но в един момент просто спрях.. И сега немога една хубава буквичка да нарисувам... и едно хубаво звучащо изречение да напиша.. Хах, , funny, точно заради него бях започнала..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ае от толкова алкохол и наркотици едвам моето си име помня пък ко остаа да се сещам за някой бивша пък и несподелена любов съм нямал
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ Ха ...

По темата: По много начини. Мислех даже да пусна някви снимчици, ама няма смисъл.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си