- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как изразявате отминалата/несподелената любов ?
Приканвам Ви да споделим как всеки по собствен начин изразява несподелената,сегашната или отминалата любов - с публикации на графити,снимки или нещо друго. Чувства от болка,тъга,щастие и каквото се сетите...... [-o< [-o<
Кво ще кажеш за нищо.
Неща, които са отминали не ме засягат.
http://www.vbox7.com/play:7065cb8f
.. това е малка част от нещата, които съм сътворила заради отминала любов!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
минала-неотминала...
С подобни драматизации човек сам си утежнява положението...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Отминалата по никакъв начин - тя е приключила. Не живея в миналото. Несподелената - също. Не се е състояла. Сегашната - все още няма такава. Когато дойде ще му мисля.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Реално по никакъв начин не изразявам любовта, но виртуално казано - с песни![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Унищожих всичко...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Несподелената любов се опитвам да я преодолея, а не да я изразявам.
аз правя малки графити![]()
обаче няма как да Ви ги покажа,тъй като нямам публикации в блогове
![]()
![]()
WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYY???????
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Рисувам отново и отново докато не ми отмине всичката тъга...После хвърлям всички рисунки (е хубавите си ги оставям) .![]()
Аз пък много се вживявам и много го преживявам. Ебаси смотаното е. Направо..ако могат да ми ампутират чувствата най-добре...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Колко депресарско и лигаво.Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тегля му една майна и това е. За какво ми е, като само ми пречи? Бахти...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
музика![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
може би ИЗРАЗЯВАТЕ не е точната дума тук. Аз не я изразявам, тея драсканици на великото му име отзад на тетрадката бяха в осми клас. Сега, две години по-късно, гледам да не го споменавам много. Гледам и да не мисля за него, но тва вече е малко по-трудничко. Най-близките ми хора усещат, когато кажа нещо за него, с каква болка го казвам (поне предполагам, че го усещат)
и така...не я изразявам...то толкова време да е миналоо...в един момент ти идва акълът, че не трябва да се самосъжаляваш и измъчваш...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
тъпо ми е 1седмица макс, после спира да ме интересува..
отдавна съм разбрала че няма смисъл от такива "изразяванки" . Сега съм по-щастлива от всякога.. миналото си е минало защо трябва изобщо да го иразявам по някакъв начин..
Никой не ти е искал мнението ..Първоначално написано от ShtrudeL
п.с. виж си лигавите и депресарски теми (как никой не те разбирал бла бла .. ) и после се заяждай (ии да това Е заяждане!!! ) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да, след 2 години поне малко започваш да осъзнаваш, че каквото и да направиш, няма да е достатъчно за него и няма да го направи по-лесно за теб.. И хората около мен ме поглеждат предпазливо, като стане дума за него или го видим наоколо..Първоначално написано от BigFakeSmile
По-рано правех графити, обожавах да рисувам.. пишех разни стихчета, които още си пазя.. Но в един момент просто спрях.. И сега немога една хубава буквичка да нарисувам... и едно хубаво звучащо изречение да напиша.. Хах, , funny, точно заради него бях започнала..
Ае от толкова алкохол и наркотици едвам моето си име помня пък ко остаа да се сещам за някой бивша пък и несподелена любов съм нямал![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
^ Ха ...
По темата: По много начини. Мислех даже да пусна някви снимчици, ама няма смисъл.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!