.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Червена сперма

На 16 години съм и това лято започнах да се самозадоволявам, като от средата на август до средата на септември го правих много често - през 3-4 дни, като два пъти ми се случи да го направя и в два последователни дни, но като започна учебната година реших, че трябва постепенно да започна да се самозадоволявам по-рядко(поне през една седмица). Току-що пак го направих(предишният път беше преди 9 дена, на 1 октомври) и свършвайки, видях че отделих сперма в червен цвят. Може ли някой да ми обясни какво е това, опасно ли е и ако да какви мерки да предприема. Пак повтарям, преди го правих често, но сега гледам да го редуцирам и преди 19-ти със сигурност няма да го направя

П.С. Понеже виждам, че получавам все още коментари от рода на"иди на лекар" или някакви ебавки, да си кажа просто - вече отшумя този проблем и нямам червена сперма (12.11.2009 17:28)

Град
    Валхала
    Може ти са е скъсал гема Ти както рядко го правиш кой знае как чекибойстваш!

FUNKYZEIT!!!!

Голям фен

Re: Червена сперма

Цитирай Първоначално написано от petrunka
    На 16 години съм и това лято започнах да се самозадоволявам, като от средата на август до средата на септември го правих много често - през 3-4 дни, като два пъти ми се случи да го направя и в два последователни дни, но като започна учебната година реших, че трябва постепенно да започна да се самозадоволявам по-рядко(поне през една седмица). Току-що пак го направих(предишният път беше преди 9 дена, на 1 октомври) и свършвайки, видях че отделих сперма в червен цвят. Може ли някой да ми обясни какво е това, опасно ли е и ако да какви мерки да предприема. Пак повтарям, преди го правих често, но сега гледам да го редуцирам и преди 19-ти със сигурност няма да го направя

Иди на лекар!

Бооожеее господи пич аз чесно акзано имам чувството,че ти по-добре на психолог да отидеш отколкото .. да се притесняваш за червената сперма

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Passi0n
    Ъъъ.. може да ти е дошло

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ми късно си почнал ! Аз от 9 годишен си дървя и никога не съм имал такъв случай...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    червена сперма ?да не е имало кръв?ми незнам,иди на уролог други съвети незнам.а защо си почнал да се задоволяваш по рядко?някой те е наплашил нещо че е вредно да се задоволяваш ли как боже господи ще държиш по седмица и отгоре (то физиологията ти мисля че неможе да го позволи,тея тестити искат изпразване)...дръгата ти тема да не е защо имам мокри сънища?!

Цитирай Първоначално написано от Riva
    Може ти са е скъсал гема :D Ти както рядко го правиш кой знае как чекибойстваш!
    Как така? Кой гем? Опасно ли е това? Най-много се притеснявам да не доведе това до безплодие(или един ден, когато имам деца, те да са с някакви увреждания) или да не съм болен от някаква рядка болест, която лекарите не могат да диагностицират. Ако има значение това, все още не съм правил секс и не бързам да го правя, защото не се чувствам готов.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Според мен си хермафродит в менструация

Смятам че проблемът е достатъчно сериозен и искам да получа до колкото се може по-сериозен отговор, а не да ме иронизирате.

Повече от фен
    Писах ти лично..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Според мен си хермафродит в менструация

Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    Ъъъ.. може да ти е дошло
    ++ не е изключен и този вариант .

Като печеш чушки си мий ръцете преди да мастурбираш :Р

п.с. иди на лекар :Р

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    пахахаха да не ти е дошло кат вика

уролог му е майката
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

+1
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    +1
    Абе стига сте приказвали глупости! Не е това, то ако беше вече да е умрял от болка и да е в болница +това няма как да не го види ако беше това.

Иди на лекар, докато не е станало късно, че може да останеш импотентен

Град
    [На Метри От Земята]
    ЛЕКАР!
    Просто аз

Вместо да пишете тъпи коментари просто ги задръжте за себе си момчето незнае какво да прави.. и за това пита...! За това го има тоя форум..за нещата който не знаем да ни станат ясни..! Не посотянно да почвате с обидите... Ако на някой от вас му се наложи и незнае какво да прави.. Никой не се е родил научен.!!!

ха ха

Абе момче давай наред колкото можеш повече
    докарвал съм ги до 6-7 на ден (rofl)
    ти викаш четсо на веднъж на ден
    (rofl) а червената сперма не е на добре иди на уролог но предполагам щом тестисите ти работят и има сперма най вероятно при възбудата си пукнал някой капиляр това ми се е случвало поне ха ха

(Пробвайте да правите предмишница във фитнеса и да стискате гума после си бийте чекия(rofl) Брутално се едно го правиш с дете първи клас)
    (((най-олигофренското ми мнение до сега)))

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Абе вие 90% сте некви супер сдухани в тоя форум бе ... до ся видях само 1 тон празни приказки ... момчето си е за лекар кво го ебе за ваще простотии...

Не знам дали има връзка с това, ама този следобяд и тази вечер нещо много бързо огладнявам

Град
    ДжойнтЛенД
    1вото момче с цикъл в историята ебахти изруда
    One 4 the money , two 4 the show

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си