- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Червена сперма
На 16 години съм и това лято започнах да се самозадоволявам, като от средата на август до средата на септември го правих много често - през 3-4 дни, като два пъти ми се случи да го направя и в два последователни дни, но като започна учебната година реших, че трябва постепенно да започна да се самозадоволявам по-рядко(поне през една седмица). Току-що пак го направих(предишният път беше преди 9 дена, на 1 октомври) и свършвайки, видях че отделих сперма в червен цвят. Може ли някой да ми обясни какво е това, опасно ли е и ако да какви мерки да предприема. Пак повтарям, преди го правих често, но сега гледам да го редуцирам и преди 19-ти със сигурност няма да го направя
П.С. Понеже виждам, че получавам все още коментари от рода на"иди на лекар" или някакви ебавки, да си кажа просто - вече отшумя този проблем и нямам червена сперма (12.11.2009 17:28)
Първоначално написано от petrunka
![]()
Иди на лекар!
Бооожеее господипич аз чесно акзано имам чувството,че ти по-добре на психолог да отидеш отколкото .. да се притесняваш за червената сперма
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ми късно си почнал ! Аз от 9 годишен си дървя и никога не съм имал такъв случай...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
червена сперма ?да не е имало кръв?ми незнам,иди на уролог други съвети незнам.а защо си почнал да се задоволяваш по рядко?някой те е наплашил нещо че е вредно да се задоволяваш ликак боже господи ще държиш по седмица и отгоре (то физиологията ти мисля че неможе да го позволи,тея тестити искат изпразване)...дръгата ти тема да не е защо имам мокри сънища?!
Как така? Кой гем? Опасно ли е това? Най-много се притеснявам да не доведе това до безплодие(или един ден, когато имам деца, те да са с някакви увреждания) или да не съм болен от някаква рядка болест, която лекарите не могат да диагностицират. Ако има значение това, все още не съм правил секс и не бързам да го правя, защото не се чувствам готов.Първоначално написано от Riva
Според мен си хермафродит в менструация![]()
Смятам че проблемът е достатъчно сериозен и искам да получа до колкото се може по-сериозен отговор, а не да ме иронизирате.
Писах ти лично..![]()
++ не е изключен и този вариант .Първоначално написано от Passi0n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като печеш чушки си мий ръцете преди да мастурбираш :Р
п.с. иди на лекар :Р
пахахаха да не ти е дошло кат вика![]()
![]()
уролог му е майката![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+1Първоначално написано от Riva
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Абе стига сте приказвали глупости!Първоначално написано от yYniiKaLnAa
Не е това, то ако беше вече да е умрял от болка и да е в болница +това няма как да не го види ако беше това.
Иди на лекар, докато не е станало късно, че може да останеш импотентен![]()
ЛЕКАР!![]()
Просто аз
Вместо да пишете тъпи коментари просто ги задръжте за себе си момчето незнае какво да прави.. и за това пита...! За това го има тоя форум..за нещата който не знаем да ни станат ясни..! Не посотянно да почвате с обидите... Ако на някой от вас му се наложи и незнае какво да прави.. Никой не се е родил научен.!!!
Абе момче давай наред колкото можеш повече
докарвал съм ги до 6-7 на ден (rofl)
ти викаш четсо на веднъж на ден
(rofl) а червената сперма не е на добре иди на уролог но предполагам щом тестисите ти работят и има сперма най вероятно при възбудата си пукнал някой капиляр това ми се е случвало поне ха ха
(Пробвайте да правите предмишница във фитнеса и да стискате гума после си бийте чекия(rofl) Брутално се едно го правиш с дете първи клас)
(((най-олигофренското ми мнение до сега)))
Абе вие 90% сте некви супер сдухани в тоя форум бе ... до ся видях само 1 тон празни приказки ... момчето си е за лекар кво го ебе за ваще простотии...
Не знам дали има връзка с това, ама този следобяд и тази вечер нещо много бързо огладнявам
1вото момче с цикъл в историята ебахти изруда![]()
![]()
![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show