- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Червена сперма
Започни по-честно и няма да имаш проблеми
Да обичаш значи да страдаш!
+ ! Това прозвуча като мнение на специалист!Първоначално написано от golqmumnik
Да не ти дошъл цикъла ?! Двуполов ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиди на лекар ...
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
отидох на лекар и се оказа, че е точно от това, а един ден след това разбрах, че вече окончателно ми е минало (sun)Първоначално написано от Pesenta
абе хораа не виждате ли че човекът е напълно сериозен .. като не знаете какво му имаа поне не се хилетеещотоо наистина може да е нещо сериозно
![]()
Не мога да разбера кое му е смешното!?
Иди на лекар веднага!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много сте интересни всички - не спряхте да му се смеете и да го разпитвате кога, защо и как го правел. Това си е негова работа - ако иска ще го прави и веднъж годишно. Човека има проблем и има нужда от съвет, а не от глупостите ви. И ... пич, иди на лекар.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не яж домати и не пии ягодов сок
Добър пример за децатаПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
![]()
Иди на лекар ... ако се притесняваш от личния ти иди на уролог ! Освем това кажи на ваште - пробвай пак да свършиш и да видиш резултата .
П . С . Браво за тематане е срамно да поискаш помощ !
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
ми бате нема начин ше се мре ..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
вий от толкос блъскане, ше останете без полови ограни ве![]()
![]()
![]()
![]()
кво праиш ти ве пич.......по цял ден ли си лъскал е мамка му ?!![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Пич ако и със секса (в смисъл в далечното бъдеще като почнеш да правиш)си правиш графици и ако я опръскаш в червено земи стани един монах... Не ти трябват графици те пак, че не са ти почервянали и топките от толкоз стисканевсе пак тая семенна течност не ти е дадена да я разпределяш по график, а да си фърка свободно :P
0oo само това да не е щот ще имаш мн болкиПървоначално написано от Passi0n
![]()
![]()
споко ве резни го като не то е кеф танъм 4ервеното ще е то4но на място
![]()
![]()
![]()
![]()
ъъ.мое ли и мен да ме научиш и аз да пускам такава ?![]()
![]()
![]()
Що пък трябва да е лъскал цял ден за да му тече кръв, що за интересни хора сте ? Брато най-добре иди на лекар, тук виждаш, че няма да получиш необходимия отговор![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !