- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да те прецакат приятелите ти...
Или какво ми се случи тези дни. Ходех с 1 момиче, но нещата не се получиха и се разделихме, един от приятелите ми уж "най-добрият" ми приятел даже, или поне за такъв се гласеше. Спря изведнъж да се обажда, по улицата ми казва само здрасти мрасти... В последствие разбрах от други хора, че той ходи и зарибява бифшата ми приятелка, как може изобщо да си го е и помислил. При положение, че той си има приятелка, сега бил се разделил с нея и ходи при тази бифшата ми. И през последните 5-6 дни никой от компанията не се е обадил за нищо, а попринцип званяха всяка вечер... Кажете нормално ли е да ме предадът "приятелите ми"...? И вече се чудя какво да ги правя.
![]()
![]()
![]()
![]()
Познавам го от дълго време, и изобщо не ми се искаше да си разваляме отношенията заради п*тка...Попринцип тя сега найстина е свободна, но това е някакъв вид толерантност от негова страна към мен, аз никога не мога да си представя как някой приятел ще скъса със приятелката си и аз ще тръгна да я свалям и зарибявам. А най-лошото е, че нямат смелоста да ми го кажат в очите, никой от тях...и него незнам как ще го махна, ама ще трябва всички да ги махна...
Може би я харесва а другите,от това,че нямат смелост да ти признаят го прикриват.Опитай да поговориш с него и да се изясните "как и защо".Успех
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ем за мене тоз човек не ти е приятел......![]()
Дори от елементарно уважение е могъл да не го прави или ако толкоз я е харесвал е трябвало да поговорите![]()
![]()
Изяснете се ако можете ,ако не .... търси нова компания![]()
УспеХ !!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
basi kopeleto 4estnozaebi go toai si vurni dr fr
Ем има ги много такива... Не че се хваля ама... Никога няя направя така лично аз.. Поне си държа на фртата :P
Ми явно не са ти приятели но и на мен ми се случи нещо подобно преди време
мда!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
На мен също ми се е слу4вало абсолютно същото...моята най-добра приятелка тръгна с бившото ми гадже в същия ден когато аз скъсах с него...беше ми супер гадно като разбрах,но все пак поговорих с приятелката си и се изяснихме сега отново сме си най-добри приятелки :) като си поговарихме разбрахме 4е просто няма смисъл да разваляма приятелството си заради едно мом4е...и ти също няма смисъл да разваляш приятелството си с това мом4е заради едно моми4е :)
ЖиВеЙ зА мИгА!!!!
ИзЖиВеЙ мИгА!!!!
малко ме съмняваш ти с това едно мнение... да не си някой от учасниците в случката![]()
Ем кво да ти кажа лицемер!Никъв приятел не ти е тоя заеби го!
и на това ,ако му викаш приятел...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Приятелите могат да те прецакат повече от всеки друг.
убий го с камани
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
и на мен ми се е случвало да ме предава приятел, беше момчето което ми беше като брат имала съм мн яки моменти с него,но накрая всичко се прецака
наистина те е предалобаче щом толкова държиш на него и вече не харесваш тва момиче няма смисъл да приключвате приятелството си...
И с един мой приятел се случи така, не за момиче, просто като се разделихме в смените и той като му звънна все вика мързи ме..
Сега е по добре...![]()
Еми човека не ти се обажда щото е гузен... все пак със бившата ти... разбери го...Първоначално написано от Hexo
много брутално..ако са ти били истински приятели няма да те предадат.. пък и може тя да те е отрязала заради него.. нз...оставай я..има много други![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Мислех, че повечето момчета не се сърдят на приятелите си за такива неща...и го преглъщат
No MaN, No CrY!!!
\m/