.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Да те прецакат приятелите ти...

Или какво ми се случи тези дни. Ходех с 1 момиче, но нещата не се получиха и се разделихме, един от приятелите ми уж "най-добрият" ми приятел даже, или поне за такъв се гласеше. Спря изведнъж да се обажда, по улицата ми казва само здрасти мрасти ... В последствие разбрах от други хора, че той ходи и зарибява бифшата ми приятелка, как може изобщо да си го е и помислил. При положение, че той си има приятелка, сега бил се разделил с нея и ходи при тази бифшата ми. И през последните 5-6 дни никой от компанията не се е обадил за нищо, а попринцип званяха всяка вечер... Кажете нормално ли е да ме предадът "приятелите ми"...? И вече се чудя какво да ги правя.

Град
    София....
    Ми мани го тоя

Познавам го от дълго време, и изобщо не ми се искаше да си разваляме отношенията заради п*тка...Попринцип тя сега найстина е свободна, но това е някакъв вид толерантност от негова страна към мен, аз никога не мога да си представя как някой приятел ще скъса със приятелката си и аз ще тръгна да я свалям и зарибявам. А най-лошото е, че нямат смелоста да ми го кажат в очите, никой от тях...и него незнам как ще го махна, ама ще трябва всички да ги махна...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Може би я харесва а другите,от това,че нямат смелост да ти признаят го прикриват.Опитай да поговориш с него и да се изясните "как и защо".Успех
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ем за мене тоз човек не ти е приятел......
    Дори от елементарно уважение е могъл да не го прави или ако толкоз я е харесвал е трябвало да поговорите
    Изяснете се ако можете ,ако не .... търси нова компания УспеХ !!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

basi kopeleto 4estno zaebi go toai si vurni dr fr

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Ем има ги много такива... Не че се хваля ама... Никога няя направя така лично аз.. Поне си държа на фртата :P

Ми явно не са ти приятели но и на мен ми се случи нещо подобно преди време

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Ем за мене тоз човек не ти е приятел......
    Дори от елементарно уважение е могъл да не го прави или ако толкоз я е харесвал е трябвало да поговорите
    Изяснете се ако можете ,ако не .... търси нова компания УспеХ !!
    мда!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    haskovo

Re: Да те прецакат приятелите ти...

На мен също ми се е слу4вало абсолютно същото...моята най-добра приятелка тръгна с бившото ми гадже в същия ден когато аз скъсах с него...беше ми супер гадно като разбрах,но все пак поговорих с приятелката си и се изяснихме сега отново сме си най-добри приятелки :) като си поговарихме разбрахме 4е просто няма смисъл да разваляма приятелството си заради едно мом4е...и ти също няма смисъл да разваляш приятелството си с това мом4е заради едно моми4е :)
    ЖиВеЙ зА мИгА!!!!
    ИзЖиВеЙ мИгА!!!!

малко ме съмняваш ти с това едно мнение... да не си някой от учасниците в случката

Супер фен Аватара на Amateur
    Ем кво да ти кажа лицемер!Никъв приятел не ти е тоя заеби го!

В наща компания спазваме принципа "Приятелката на мой приятел е само приятелка!",но когато вече не сте приятели няя лошо кво!?
    Въпреки,че още не се е случвало

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    Ем има ги много такива... Не че се хваля ама... Никога няя направя така лично аз.. Поне си държа на фртата :P
    И все още е така

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    и на това ,ако му викаш приятел...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Благоевград
    Приятелите могат да те прецакат повече от всеки друг.

убий го с камани
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

и на мен ми се е случвало да ме предава приятел, беше момчето което ми беше като брат имала съм мн яки моменти с него,но накрая всичко се прецака

Бой и унижение

наистина те е предал обаче щом толкова държиш на него и вече не харесваш тва момиче няма смисъл да приключвате приятелството си...

И с един мой приятел се случи така, не за момиче, просто като се разделихме в смените и той като му звънна все вика мързи ме..

Сега е по добре...

Re: Да те прецакат приятелите ти...

Цитирай Първоначално написано от Hexo
    Или какво ми се случи тези дни. Ходех с 1 момиче, но нещата не се получиха и се разделихме, един от приятелите ми уж "най-добрият" ми приятел даже, или поне за такъв се гласеше. Спря изведнъж да се обажда, по улицата ми казва само здрасти мрасти ... В последствие разбрах от други хора, че той ходи и зарибява бифшата ми приятелка, как може изобщо да си го е и помислил. При положение, че той си има приятелка, сега бил се разделил с нея и ходи при тази бифшата ми. И през последните 5-6 дни никой от компанията не се е обадил за нищо, а попринцип званяха всяка вечер... Кажете нормално ли е да ме предадът "приятелите ми"...? И вече се чудя какво да ги правя.
    Еми човека не ти се обажда щото е гузен... все пак със бившата ти... разбери го...

Пфф.. и това ако е приятел за теб..

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

много брутално..ако са ти били истински приятели няма да те предадат.. пък и може тя да те е отрязала заради него.. нз...оставай я..има много други
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Голям фен
    Мислех, че повечето момчета не се сърдят на приятелите си за такива неща...и го преглъщат
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си