.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: Halloween

Halloween

Такааа,не видях друга такава тема,затова направих аз Та празнувате ли Хелоуин?Аз и мойта приятелка вече за 6та година ще правим и винаги става чудесно,но тази година мислим съвсем да разбием рекордите Ако имате някакви идеи за декорации,рецепти,игри...да айте мнения
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Даа,от 2 години си правим партита за Хелоуин,супер готино е нямам търпение и тази година.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на meche95
    ее я давайте снимки

мии ние го празнувахме миналата година ама не беше ниш особено само момичетата бяхме облечени ама са с други хора и се съмнявам

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    На мене това не ми се нрави.Ние нашите обичаи не си празнуваме вие тръгнахте на друга страна.Пък и ми се струва тъпо да се разхождаш по улиците като тотално изтрещен и излязал от лудницата.Няма смисъл,за разлика от нашите кукери

^^ aма ти кво да не си си помислила че събираме бонбони и такива тва го правят малките на такива от 13 нагоре просто си праиме купони

ще събера 200-300 лева и ше ходя на парти
    phah

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    ^^ aма ти кво да не си си помислила че събираме бонбони и такива тва го правят малките на такива от 13 нагоре просто си праиме купони
    от 13 нагоре

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Попринцип се сабираме над 20 човека и всички трябва да са облечени страшно(една година имаше някакви принцеси или бръмбарчета).Правим една голяма маса с най-различни страхотии-отрязани пръстчета,кървави очи,бискивити паяжини,отрязан крак на торта и.т.н. ,след това играем някоя игра като например туистер,който сами си правим със страшни символи А по къщите ходихме само веднъж преди 2 години,някои хора много ни се радваха,знаеха за празника и ни даваха пари,вино,бонбони,а пък други искаха да викат полиция Весел празник си е и не трябва да бъде пропускан според мен
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

никога не съм го празнувала но сигурно е забвно

Мега фен Аватара на ameli
    и мене на няколко пъти ме викаха да ходим ама аз не та не в мак доналдс имаше такива сабирания, както и на центъра (говоря за Варна, другаде не знам да е имало такова) и там разни игри ала-бала викат, че било весело ....

вие как сте се маскирвали, може и снимка

тва е едно момиче от класа: http://gal2.ineogen.ro/galleries/soc...797_00_600.jpg
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

аааа тва момиче верно може да изплаши някой

Голям фен Аватара на shadows92
    Сестра ми го празнева миналата година с приятелки ето снимки
    Купончето в нас- http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...urOZSuOTLf.JPG
    Приятелка на сестра ми като Уилма от Флинстоун- http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...7AdFpfleKe.JPG
    Нейна приятелка като вампир-http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1862/1857209854145920228612551833868Ij695CEWbHLXJhmtkEO .JPG
    Сестра ми като коте -http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1692/423490387197414756812551834847214LZ0PRJW2U6CPY7BE. JPG
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...grRSqud1ib.JPG

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Само се правите на клоуни и ставате много смешни

Досега не съм го празнувала, но ако се намери с кой да го празнувам, веднага бих отишла. Де да знам, искам и в България да се празнува, струва ми се забавно.

Мега фен Аватара на teenems
    яко е .
    мин. година в даскало бяхме си сложили само грим щото на даскало решихме ей така

тая година ,незнам .
    кефи ме ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

^^ тая година е събота

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Коя дата е това чудо?

Цитирай Първоначално написано от meche95
    ахамзз да рабирам че вий сте от големите (от 13 надоло )

Голям фен Аватара на shadows92
    Аз не виждам нищо лошо в това да се празнува този празник,наистина сигурно е забавно аз не съм го пръзнувала ,но малката ми сестра почти всяка година излиза да събира бонбони и сладки и вина ги се връща с пълна торба лакомства,значи не всички са толкова зле настрони.

Град
    в света на приключенията ..
    31 октомври

дам от миналата година го празнувам, щото нали съм в английска мн е забавно, тази година незнам какво ще съм обаче

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Оооо обожавам гооо!Всяка година си го празнувам =D> .Само тази още незнам,като какво да се облека.Ние по принцип не се обличаме много страшно,просто се преобличаме като нещо/някой
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    в света на приключенията ..
    аз миналата година бях пират
    правиха ми операция на окото

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    много готин и весел празник е не разбирам хората дет мислят, че щом не е български било нелепо да се празнува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си