shadows92 - Относно историята на Хелоуин - въобще не ме интересува и няма да си правя труда да я чета!
А относно това "В България православната църква отбелязва празника на Вси светии в началото на лятото, в първата неделя след Петдесетница." - Някога баба ти или дядо ти да са ти разказвали за нещо такова, за Хелоуин? Мисля, че не! Сам/а си вади изводите! В България откакто управлението е превзето от евреи много неща от нашата култура се заменят с други! Така, че и това което си ми постнал/а накрая не ме трогва и няма да ме накара да си променя мнението..!
"но добре че стана "модерно" да сме патриоти,националисти.." - Виж, ако за теб това е "мода" за мен това си е просто ... част от мен! Никога не съм била против държавата ми, никога, абсолютно НИКОГА не съм мислила да се махна от България! Ходих из Европа, видях други култури, обичаи и начини на живот...ами не си мисли, че са мн по-добре от нас! Просто за западните страни тука се вижда само лъскавата част, а мизерията и бедността всички я крият..!

Към автора/ авторката - Извинявай, че пиша тези неща в темата ти, но изказвам мнение!