.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Прави ли ме това"леко момиче"

Здравейте!Искам да споделя нещо,което направих,незнайно защо, и се самообвинявам за това....Едно момче,което е с 10 години по-голямо от мен,ме харесваше преди много време,но тогава бях твърде малка и не предприех нищо.Наскоро се засякохме,разменихме номера и се разбрахме да се видим,от преди това знаех,че е женен от скоро и има дете на 1 годинка.Говорихме за много неща и в един момент стигнахме до това,че ни е приятно заедно,няма как да имаме връзка,но това не пречи да ни бъде хубаво.И тук идва и онова,за което се обвинявам и чудя,дали е правилно....Просто преспахме заедно,беше ни хубаво....Прави ли ме това"леко момиче"

ДАААА Как може да спиш и да разваляш семейство. Ако не сега то след години, пффффф курва нещастна. Бахти смотаната си честно

За мен си евтина и без особен умствен багаж.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен
    неслушай догматиците,а хора с разчупено мислене,реалистично и полезно !не си курва ,ти не разваляш семейство,мъжа сам е решил да даде телефона си съзнавайки че е женен ,че може да стане нещо между вас!не си давай надежди че ще бъдете заедно ,избий си го от главата,било е секс,леко отклонение от задължението му на баща и съпруг !ако уважаваш себе си би спряла,защото все някога ще ти писне да бъдеш любовницата,онази втората ,поне аз това бих направила!пък и ако се поставиш на мястото на жена му ще стане кофти ,ако разбереш че мъжа ти кръшка нали така?УСПЕХИ ! \/
    love is gone!

евтина к*рва

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    +1
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

ами незнам аз лично не бих се занимавала с женен мъж.Въпрос на избор ,но аз не виждам защо да си губя времето като просто нямам бъдеще с него.Пак казвам въпрос на избор,а относно това дали си лека спорид мен не си мислила когато си го направила.Но сега прецени си нещата виж и плюсовете и минусите и реши сама как ще е занапред.

+++
    Pitt

най-добре когато се видиш пак с него го питай дали не иска да правите тройка с жена му.
    ако е навит, да говори с жена си и се почвайте.
    ще ходиш да я отменяш за бебето и тн.
    ако не е навит.
    пиши ми аз ша го заместя.
    бой, йебанье и чалга

Не си леко момиче,но според мене си използвана.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    В крайна сметка никой не го е карал на сила, теб също. Прави си кефа, защото малко хора го правят.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    В крайна сметка никой не го е карал на сила, теб също. Прави си кефа, защото малко хора го правят.
    +1
    всеки в живота си поне веднъж прави секс за една вечер без задръжки,дори с непознат,според мен нищо не си загубила,има само плюсове...жалко за мъжа-кофти съпруг и баща

Радвам се,че мненията не са само негативни,просто защото не смятам,че съм виновна изцяло.Поиска ми номера-дадох го,а относно другото,тогава изпитах потребност да го направя и го направих.Относно плейбойското поведение-винаги е бил такъв,не смятам,че ще съсипя семейството

Супер фен Аватара на Di
    просто си курвичка : ))
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Somewhere...in The sea...
    Айде айде..ще кажете, че е единствена. 100% съм сигурна, че има още доооста хора, който са спали с женени мъже (аз лично не) и не намирам кой знае колко лошо нещо в това. Щом мъжа започва да изневерява или жена му не му дава някои неща или просто не я е обичал достатъчно. По-скоро първото.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Ето пак се прояви модератора.Пак започва да дава обидни мнения ,конкретно това за умствения багаж.Само се чудя,защо модератора MakeMeLaugh може да си прави каквото иска и да ръси обиди към потребители безназказано?Ако някой потребител обиди него ще последва бан,защото ще е в разрез с правилата.Те за кого са тези правила?!И в още една тема недоволството на потребителите от MakeMeLaugh бива подминавано от администратора ,защо ли?Сега ще бъда обвинен,че насаждам неприязън...Не просто излагам фактите!

А по темата мога да кажа ,че не е важно какво мислим ние,а ти и как се чувстваш момиче!

Цитирай Първоначално написано от forte89
    Радвам се,че мненията не са само негативни,просто защото не смятам,че съм виновна изцяло.Поиска ми номера-дадох го,а относно другото,тогава изпитах потребност да го направя и го направих.Относно плейбойското поведение-винаги е бил такъв,не смятам,че ще съсипя семейството

определено няма да те обвинявам за това което си направила...твоя си работа и определено не си виновна изцяло в никакъв случай...но това не те и оправдава при положение че си знаела че е женен че и на всичкото отгоре с дете...колкото ти си виновна толкова и той....

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ебаси

Ти си курва и не си по-малко виновна от мъжа спал с тебе.Ти му помагаш да изостави жена си и детето си.Ти си един мръсен боклук.А и имаш ли 17?

Голям фен
    Ама много е лесно да слагате етикети на другите,нали?
    Курва била,тъпачка била,патка и не знам си какво още.Момичето е направило своят избор,преспала е с женения и го е искала.
    Не е важно мнението на този форум тук,а как самата ти се чувстваш от станалото.И ако за теб е нормално да се срещаш и занапред с пича,срещайте се.Но си помисли много добре до къде могат да доведат тези взаимоотношения.И дали има смисъл да си губиш времето

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Ти си к***а и не си по-малко виновна от мъжа спал с тебе.Ти му помагаш да изостави жена си и детето си.Ти си един мръсен боклук.А и имаш ли 17?
    На 19 съм ...А за оставянето на жената или детето,не мисля,че ще го направи,ако все пак,не дай боже,се случи,аз или някоя друга би била само повод,а не причина за това

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Ама много е лесно да слагате етикети на другите,нали?
    к***а била,тъпачка била,патка и не знам си какво още.Момичето е направило своят избор,преспала е с женения и го е искала.
    Не е важно мнението на този форум тук,а как самата ти се чувстваш от станалото.И ако за теб е нормално да се срещаш и занапред с пича,срещайте се.Но си помисли много добре до къде могат да доведат тези взаимоотношения.И дали има смисъл да си губиш времето
    И като не ние важно мнението за какво е пуснала тая тема да си чеше пръстите и клитора ли?

Цитирай Първоначално написано от forte89
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Ти си к***а и не си по-малко виновна от мъжа спал с тебе.Ти му помагаш да изостави жена си и детето си.Ти си един мръсен боклук.А и имаш ли 17?
    На 19 съм ...А за оставянето на жената или детето,не мисля,че ще го направи,ако все пак,не дай боже,се случи,аз или някоя друга би била само повод,а не причина за това
    По-добре кажи на жена му да се отърват по-бързо от него докато е време

аз няма да те обвинявам, защото не ме засяга пряко
    но я се постави на мястото на жена му
    а и предполагам, че можеш да намериш някой по-добър, без дете и жена, който да е само твой
    и не си и помисляй, че ще остави семейството си заради теб, никога не го правят
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си