Цитирай Първоначално написано от forte89
Здравейте!Искам да споделя нещо,което направих,незнайно защо, и се самообвинявам за това....Едно момче,което е с 10 години по-голямо от мен,ме харесваше преди много време,но тогава бях твърде малка и не предприех нищо.Наскоро се засякохме,разменихме номера и се разбрахме да се видим,от преди това знаех,че е женен от скоро и има дете на 1 годинка.Говорихме за много неща и в един момент стигнахме до това,че ни е приятно заедно,няма как да имаме връзка,но това не пречи да ни бъде хубаво.И тук идва и онова,за което се обвинявам и чудя,дали е правилно....Просто преспахме заедно,беше ни хубаво....Прави ли ме това"леко момиче"
Вижж..........Ти сама си преценила и си знаела ситуацията - първо си действала и после си мислила.... бре,че откога и момичетата започнаха по мъжкия мачовски стил да го раздават???????? ......Да довърша - виновна си,щом си знаела.......Разбирам в последствие да научаваш за фактите и за едното дете,което формално нищо не променя.Бил е женен нали?? Знаела си,нали?? Хеми тогава ТИ СИ ЛЮБОВНИЦАТА - ЧЕСТИТО ДАЛИ СИ ЛЕКА? - знаела си какво правиш И НЕ Е БИЛО ОТ ЛЮБОВ - да