- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави ли ме това"леко момиче"
мрасница ами ако някфа курва спи с тфоя маж ? ма иначе от моя гледна точка ако ти ми беше фр а имах жена нямаше да ти откажаПървоначално написано от forte89
:* sladurana
имаш ли импулс да те видя пак може и скипе да ми остаиш на ЛЦ :P
и значи стигаме до извода че тя е най-невинния човек на света оооо горката тя тя просто се е ПОДДАЛА ехх горката тя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дейбааа...
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Не е невинна, но тя няма съпруг, на когото да изневерява, нали? Няма детенце, за което да мисли! И както виждате има угризения на съвеста, иначе нямаше да пише тука. И може би съжалява, че е спала с мъжа, следователно вероятно ще прекъсне всякакви взаимоотношения с него!!! А вие само я псувате и нападате по най-просташки начин, сякаш имате биографията на Дева Мария.Първоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
Някои обясняваше, че сме изкарвали винаги мъжете виновни. Да, в случая наистина е така. Той има семейство, той уж се е врекъл до живот на съпругата си и въпреки това сваля други момичета и изневерява. И аз съм 90% сигурна, че не му е за първи, нито за последен път. А момичето, не че не виновна, но тя мисли преди всичко за себе си, реалистично погледнато какво я бърка изобщо жена му??? Хората сме егоисти, даже да не го признаваме...!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
А ти си страшно интелигентна, направо убиваш рибата...!Първоначално написано от VaneskataV
![]()
ПП Смешни сте, не го ли схващате...?
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Не мога да ги разбера такива като тебе...вършат простотии и после се оплакват,че наляво и надясно им викали курви.Еми да,курвенска ти е постъпката!Да не говорим за неговата.Има хиляди сводбодни мъже,ама намерила тя при кой да се набутва..
Като не можел цял живот да тъпче на едно място.. за кво се е оженил като не се е наживял още бе...сигунро жена му си стои в къщи да готви и гледа детенцето,а той ходи да чука курветинките кат тая тука !
Вижж..........Ти сама си преценила и си знаела ситуацията - първо си действала и после си мислила....Първоначално написано от forte89
бре,че откога и момичетата започнаха по мъжкия мачовски стил да го раздават???????? ......Да довърша - виновна си,щом си знаела.......Разбирам в последствие да научаваш за фактите и за едното дете,което формално нищо не променя.Бил е женен нали?? Знаела си,нали?? Хеми тогава ТИ СИ ЛЮБОВНИЦАТА - ЧЕСТИТО
![]()
ДАЛИ СИ ЛЕКА? - знаела си какво правиш И НЕ Е БИЛО ОТ ЛЮБОВ - да
+2Първоначално написано от impassive7
Westside rollin' all day, every day
Така...Изразих се като възпитан и цивилизован човек,а в отговор на това получих доста обиди,който смятам,че бяха излишни.Първоначално написано от galenata
++++Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Един възпитан и цивилизован човек не би постъпил по този начин![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами спала си вече с него,няма как да върнеш това назад.Гледай само да не се превръщаш в негова любовница,тъй като на мъжа му е мн лесно да играе "неразбрания съпруг",който само ти можеш да оправиш.Тази твоя постъпка не те прави леко момиче,но пък те прави много неразумно момиче.Искала си да ти е хубаво,е толкова ли нямаше други свободни момчета,та баш на жененеия да се хвърлиш..?!
Веднъж сте спали,ок айде..но гледай да не ти става навик.Както се изразиха преди мен-ако семейството се разпадне заради теб (като ти си любовницата),бъди готова да си изстрадаш последствията
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+++Първоначално написано от mimsssssss
![]()
Ама чакай сега:Първоначално написано от forte89
Ти искаше да те похвалим ли?
Е нали искааше мнения по темата - ето ти ги.
Очакваше да те подкрепим и да те надъхаме да ходиш да си вреш ...... наляво и надясно ли...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нищо подобно,просто можеше да се каже по по-нормален начин.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Някои неща трябва да останат тайна,а не да се разпространяват....
Трябва да се примириш със себе си не с чуждото мнение.Мен не ме интересува какво е ставало и няма и да ме заинтересувА.
пфф..![]()
Просто аз
Боже.. я стига, в 21ви век сме... не виждам нещо лошо.
"Не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава" - не мисля че съществената вина е в теб. Не те прави виновна това, че той е некадърен и неспособен да запази семейството си![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
По тази логика, ако някой ти предложи да продадеш, например, къщата, в която живееш със семейството си и ти го направиш, вината ще бъде само в този, който ти го е предложил?Първоначално написано от marsella
Аз също мисля, че в случая, мъжът има по-голяма вина пред семейството си, но въпросното момиче, което си е направило кефа съвсем не е невинно, съвсем не.
По-точно няма как да ти го кажатПървоначално написано от MakeMeLaugh
--------------------------------------------------------
И какво като сме 21 век?Първоначално написано от whocaress
Много тъпо изказване...
Значи по тази логика аз мога да кажа че през 2010-та ще правим секс мравки - и нищо нередно няма да има нали..
Ще порастнете малко, ще станете със семейства, пък тогава ще ви питам дали има лошо в това мъжа да ти чука 15-години или там на колкото си "не евтини" момичета.
Разбирам да си "похоцкала" с някой 15-20 годишен - окей. Млада си а - у нали може да се защити ситуацията, окей.
Обаче той да има семесйтво и дете на 1 год. и ти да му се даваш и да смяташ, че не е нередно - извинявай скъпа, ма ти не си нищо повече от глупав парцал за мен.
И оня льольо е супер тъп, ама той просто се е възползвал от теб и по-точно от готиния ти разум в случая.
-=-
В крайна сметка въпроса ти беше дали изглеждаш евтина или не и получи отговорите си.
Тази случка я скрий дълбоко в себе си, щото не е за хвалене, а напротив.
И нека ти послужи за урок за друг път в живота и пооправи съвестта ти.
Защото Ти избираш каква искаш да бъдеш..
Това е от мен.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮