.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    мислиси,че някой ден ще се махнеш от това семейство

Повече от фен
    Всички се карат за пари..Но е нормално да ти става кофти когато чуеш ,че нещата се влошаватт.. ;сс ее ест. дано да не стават такива неща ..

Град
    Пловдив
    няма да ти казвам какво съм чувала и съм виждала.тежко е в началото,ама се свиква.аз лично като ги чуя отивам тегла им една звучна българска майна и млъкват.на тях може да се говори само като на деца..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Във всяко семейство ги има тези караници за пари.Не се притеснявай..рано или късно ще спрат.

Наще също много се карат и то всеки ден.Не само за пари , но основно за това.Няма да казвам просто баща ми как е наричал майка ми.Майка ми дори вече събира касовите бележни от всички покупки ,които правим.И вкъщи мама плаща всички сметки - вода,ток,парно,телефон....... и за храна също ест. Като почнат да се карат аз дори се разплаквам.Един път баща ми ме видя че ме защо и аз му казах.Той ми отвърна ,че майка ми много го ядосвала и не можел да не вика.Каза ми също и че нея не я обича а обичал само мен.И всеки ден само слушам крясъсци.Днес се събудих даже от виковате на баща ми.

Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Ей..спокойно..
    Не можеш да направиш нищо. Просто се надявай, че нещата ще се оправят.
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Ами виж докато сме в тая България, не само че има караници с родителите, но и заради едни шибани манги знаеш ли колко бракове се рушат на поразия за щастие съм нямал ''късмета'' да виждам майка ми и баща ми да се карат, не знам просто си кажи, че има много по зле от тебе пък и наистина е така. Майка ти и баща ти нямат вина, че живеят в една изкрадена държава

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Преди, поради семейни причини нашите постоянно се караха.. не помежду си, а с брат ми и сестра ми, целият ми живот е минал в скандали и веднъж не издържах и се разбеснях и им казах "Абе вие нормални ли сте, случайно да сте помислили как се чувствам аз?! На никой не му пука, а после ми казвате колко сте ме обичали.. не издържам вече" тогава се разплаках и ги заплаших, че ако не престанат ще избягам.. и оттогава почти не са си повишавали тон.. стресни ги, знам, че няма да е лъжа, ако им го кажеш, защото и ти се чувстваш по същия начин. Разбирам те идеално и знам, че е ужасно, аз не съм имала нормално детство, цялото е минало в скандали и темоподобни.. намразих живота си и тогава чашата преля и иазбухнах..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

и аз съм в същото положение

Нашите също много се карат и то за пари...сякаш аз съм писала някои от кометарите,които прочетох.Майка ми е страхотен човек,а баща ми не става за нищо без нея.Мисли се за голяма работа,постоянно я кара да се чувства гадно и на мен ми е страшно мъчно.Всичкиго знаят що за стока е...Ако имаше начин да се махне от къщи...Понякога незнам какво да правя,виках плаках,не мога повече.Най-добре е да ги оставим те да си решат.Не си говорят вече от седмица,две,на майка ми и е писнало.И това да мсилиш,че някой ден ще се махнеш от това семейство не е решение,ако е виновен само единия,понеже хубаво ти ще заминеш,ами този който не е виновен какво ще прави.Блазе им на децата,които не ставали свидетели на това.

При всички го има този момент.Ти бъди спокойна в един момент ще премине , а повечето мъже са като кучетата лаят , но не хапят така че няма страшно всичко ще премине в един момент

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от maybeline

мерси на всички... понеже наскоро взехме апартамент в Стз на изплащане от тогава започнаха проблемите.. преди тва бяхме много по-добре..
    Спокойно , това значи ,че скоро ще спрат да се карат.Поне след като изплатите кредита ли каквото е там..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Спокойно.. и нашите са имали такива моменти, дори и приятелите ми са ми разказвали,че и при техните родители го има този проблем, но всичко е временно И аз като теб се сдухвах супер много, но рано или късно ще им омръзне и ще спрат с караниците Просто потърпи още малко и сама ще се убедиш, че е така

според мен пък няма лошо да им кажеш че не ти е приятно и че тези караници ти влият и на теб и на психиката ти примерно. Те като родители би трябвало да се засмилят или ддз.. то пък тва е мн често срещано . обърках се . Тея пари направо съсипват след себе си..

Не знам дали някой е дал тази идея, ама защо не опиташ да забраниш достъпа до този сайтт ?

Мила, и нашите бяха така и се разведоха Знам какво ти е. Предложи на вашите развод, защото може да стане много лошо... да не казвам как....
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си