- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нашите се карат ... ;[
Всички се карат за пари..Но е нормално да ти става кофти когато чуеш ,че нещата се влошаватт.. ;сс ее ест. дано да не стават такива неща ..![]()
няма да ти казвам какво съм чувала и съм виждала.тежко е в началото,ама се свиква.аз лично като ги чуя отивам тегла им една звучна българска майна и млъкват.на тях може да се говори само като на деца..![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Във всяко семейство ги има тези караници за пари.Не се притеснявай..рано или късно ще спрат.
Наще също много се карат и то всеки ден.Не само за пари , но основно за това.Няма да казвам просто баща ми как е наричал майка ми.Майка ми дори вече събира касовите бележни от всички покупки ,които правим.И вкъщи мама плаща всички сметки - вода,ток,парно,телефон....... и за храна също ест. Като почнат да се карат аз дори се разплаквам.Един път баща ми ме видя че ме защо и аз му казах.Той ми отвърна ,че майка ми много го ядосвала и не можел да не вика.Каза ми също и че нея не я обича а обичал само мен.И всеки ден само слушам крясъсци.Днес се събудих даже от виковате на баща ми.![]()
Първоначално написано от Lincheto
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Ами виж докато сме в тая България, не само че има караници с родителите, но и заради едни шибани манги знаеш ли колко бракове се рушат на поразияза щастие съм нямал ''късмета'' да виждам майка ми и баща ми да се карат, не знам просто си кажи, че има много по зле от тебе пък и наистина е така. Майка ти и баща ти нямат вина, че живеят в една изкрадена държава
![]()
Преди, поради семейни причини нашите постоянно се караха.. не помежду си, а с брат ми и сестра ми, целият ми живот е минал в скандали и веднъж не издържах и се разбеснях и им казах "Абе вие нормални ли сте, случайно да сте помислили как се чувствам аз?! На никой не му пука, а после ми казвате колко сте ме обичали.. не издържам вече" тогава се разплаках и ги заплаших, че ако не престанат ще избягам.. и оттогава почти не са си повишавали тон.. стресни ги, знам, че няма да е лъжа, ако им го кажеш, защото и ти се чувстваш по същия начин. Разбирам те идеално и знам, че е ужасно, аз не съм имала нормално детство, цялото е минало в скандали и темоподобни.. намразих живота си и тогава чашата преля и иазбухнах..
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Нашите също много се карат и то за пари...сякаш аз съм писала някои от кометарите,които прочетох.Майка ми е страхотен човек,а баща ми не става за нищо без нея.Мисли се за голяма работа,постоянно я кара да се чувства гадно и на мен ми е страшно мъчно.Всичкиго знаят що за стока е...Ако имаше начин да се махне от къщи...Понякога незнам какво да правя,виках плаках,не мога повече.Най-добре е да ги оставим те да си решат.Не си говорят вече от седмица,две,на майка ми и е писнало.И това да мсилиш,че някой ден ще се махнеш от това семейство не е решение,ако е виновен само единия,понеже хубаво ти ще заминеш,ами този който не е виновен какво ще прави.Блазе им на децата,които не ставали свидетели на това.
При всички го има този момент.Ти бъди спокойна в един момент ще премине , а повечето мъже са като кучетата лаят , но не хапят така че няма страшно всичко ще премине в един момент![]()
Спокойно , това значи ,че скоро ще спрат да се карат.Поне след като изплатите кредита ли каквото е там..Първоначално написано от maybeline
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Спокойно.. и нашите са имали такива моменти, дори и приятелите ми са ми разказвали,че и при техните родители го има този проблем, но всичко е временноИ аз като теб се сдухвах супер много, но рано или късно ще им омръзне и ще спрат с караниците
Просто потърпи още малко и сама ще се убедиш, че е така
![]()
според мен пък няма лошо да им кажеш че не ти е приятно и че тези караници ти влият и на теб и на психиката ти примерно. Те като родители би трябвало да се засмилят или ддз.. то пък тва е мн често срещано . обърках се . Тея пари направо съсипват след себе си..
Не знам дали някой е дал тази идея, ама защо не опиташ да забраниш достъпа до този сайтт ?
Мила, и нашите бяха така и се разведоха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам какво ти е. Предложи на вашите развод, защото може да стане много лошо... да не казвам как....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD