.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Автоматично изключване на компютъра

Абе, от известно време си търся някаква програма, която изключва компа за известно време примерно от 3 до 5 часа и да трябва парола да си влезеш. Ама през останалото време да не трябва парола. Ама как го обясних.. Търсих, търсих, ама нищо не намерих, сиг защото не знам какво да търся

Идеи?

Супер фен
    К'во точно си търсиш ? програма която да изключи компа и след 3-4-5 часа да се включи сам или програма която след известно време да изключва компа (монитора) и после да ти иска парола да влезеш ?
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Re: Автоматично изключване на компютъра

Цитирай Първоначално написано от Stracciatella
    Абе, от известно време си търся някаква програма, която изключва компа за известно време примерно от 3 до 5 часа и да трябва парола да си влезеш. Ама през останалото време да не трябва парола. Ама как го обясних.. Търсих, търсих, ама нищо не намерих, сиг защото не знам какво да търся

Идеи?
    Така... Първо за програма за "автоматично изключване на компютъра след определено време" бих ти препоръчал програмата "Kill WinAmp"! Аз нея използвам - много е удобна... Въвеждаш след колко време (в минути) да ти се изгаси компютъра или само да спре, или затвори WinAmp-а. Относно твоето искане да се изизква парола за влизането... Освен с два профила на "Users" да го направиш, защото не се сещам за точна програма, каквато искаш...

аз съм го направил с GSM (използвам го главно за включване) 2 мин преди да се прибера пращам една стрела и като съм си у нас вече е заредил... прави се схема с мобилен телефон и сим карта но ако не разбираш от електроника не ти препоръчвам варианта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си