.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Учители

Учители

мм аз съм ученичка в ''Братя Миладинови'' Бургас.Моийте учители са строги и това влиае страшно добре на образованието ми.Наскоро спорихме с една приятелка ,кои учители са по-добри строгите или демократичните {по-отпуснатите } Кажете вашето мнение по въпроса И ОБЯСНЕТЕ ЗАЩО?
    Azz s1m wi fenka ,, no wi zbrawix imenata...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    По строгите, разбира се! Те ще те научат, на повече от колкото другия тип учители, докато при тея "демократични" учители няма да оценяват реално оценката и учениците лесно ще им се качат на главата и после няма отърване.

Град
    around the world !
    Зависи в кой смисъл разбираш "по-добри". Един учител не значи, че не е компетентен по предмета си, ако е по-отпуснат..

По-скоро класът се държи различно при различните учители. При по-строгите е нормално да има дисциплина, това е хубаво, защото се разбират много неща. При по-отпуснатите учители пак може да се научи много, но от друга страна дисциплината е по-разпусната, а това от своя страна влияе лошо, че по-малко неща се разбират, по простата причина, че времето вече е свършило...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    всичко зависи от ученика, ако искаш да научиш нещо, ще го учиш без значение какъв ти е преподавателя...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

съгласна съм

пишете мнението сии де хора
    Azz s1m wi fenka ,, no wi zbrawix imenata...

имам чувство че има някой до мене отляво
    phah

и строги да са, пак може да не са добри
    само да изискват, а да не предлагат адекватно образование насреща
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си