мм аз съм ученичка в ''Братя Миладинови'' Бургас.Моийте учители са строги и това влиае страшно добре на образованието ми.Наскоро спорихме с една приятелка ,кои учители са по-добри строгите или демократичните {по-отпуснатите } Кажете вашето мнение по въпроса И ОБЯСНЕТЕ ЗАЩО?![]()
Azz s1m wi fenka ,, no wi zbrawix imenata...
По строгите, разбира се! Те ще те научат, на повече от колкото другия тип учители, докато при тея "демократични" учители няма да оценяват реално оценката и учениците лесно ще им се качат на главата и после няма отърване.
Зависи в кой смисъл разбираш "по-добри". Един учител не значи, че не е компетентен по предмета си, ако е по-отпуснат..
По-скоро класът се държи различно при различните учители. При по-строгите е нормално да има дисциплина, това е хубаво, защото се разбират много неща. При по-отпуснатите учители пак може да се научи много, но от друга страна дисциплината е по-разпусната, а това от своя страна влияе лошо, че по-малко неща се разбират, по простата причина, че времето вече е свършило...![]()
всичко зависи от ученика, ако искаш да научиш нещо, ще го учиш без значение какъв ти е преподавателя...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
съгласна съм![]()
пишете мнението сии де хора![]()
Azz s1m wi fenka ,, no wi zbrawix imenata...
и строги да са, пак може да не са добри
само да изискват, а да не предлагат адекватно образование насреща
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг