- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вярвате ли на тъпите реклами ?
Въпросът който задавам е защото днес се загледах в облепените с няколко пласта стени и огради с предизборни плакати. Отвсякъде ме гледат тъпо физиономии на неуспели кандидати и сигурно ще ме гледат още поне 3-4 месеца ако не и повече.![]()
Задавам си въпроса - защо беше цялата тази ненужна рекламна кампания. Не съм сигурен колко пари са изхарчили за тези грозотии но ако бяха асвалтирали 2-3 улици може би хората по-щяха да се впечатлят.![]()
Айде изборите минаха но по ТВ-то продължават да се въртят едни и същи до болка втръснали реклами с почти еднакви сюжети.
Сюжет 1 - След спор /забележете/ с мъж за това дали роклята е нова или не мацката вади от дамската си чанта трилитрова туба с препарат за пране и мъжът / да бе / се шашва.
Сюжет 2 - Немарлива домакиня не слага калгон в пералнята и тя се поврежда.
Сюжет 3 - Десетина души облечени в бели престилки заобиколени от компютри и перални доказват, че еди кой си препарат е най-добрия.
Сюжет 4 - Некви мързеливи тийнчета са се разплули от мързел но се активизират на 100% след като дръннат някаква енергийна напитка.
Мога да продължа още но мисля, че няма смисъл.
Та въпроса ми: Вярвате ли на тези тъпи реклами, които понякога дават много изкривена, да не кажа лъжлива информация ?
И още едно нещо, което ми направи впечатление:
Някой може ли да ми каже каква е идеята на рекламния клип на Слави Трифонов за турнето му ? Някак си не мога да разбера замисъла - на фона на картата на България камерата препуска през пустиня срещайки надписите за градовете и датите на концертите ?
Нек’ви идеи ?!
![]()