- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хелоуин
ЮРУУУУУУУУШ КЪМ АМЕРИКА ВСИЧКИИИИИ!!!Първоначално написано от SunnyTime
Всякакви подобни префърцунени мании са ми крайно противни, в цялото училище може би само ние не "празнуваме" измисления ви празник.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
нека, нека.... вземе и дойде малко акълец в ТИКВАТА![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Първоначално написано от DisturbiaV
тъкмо щях да кажа,че не съм писала такова нещоминалата година в даскало от 5 клас минаваха по стаите с едни чували за смет и земаха квото дадеш.Целите им торби бяха пълни с химикали.Ми ако занехме щяхме да им дадем бонбони и то не заради хелуни,ами просто да ги зарадваме
Повечето ни празници са яко комерсиализирани от американците, това е ясно. Въпросът е как усещаш празника в себе си.
Айде спрете да си празнувате рожденните дни, защото американците са ги превърнали в лайна. Но няма да спрете, защото искате да си получавате подаръците и да си запазите повода за празнуване, хъх.
Saatana vittu perkele hate crew!
Сигурна съм, че поне половината от вас, които плюят празника, празнуват Свети Валентин.
Не, че аз празнувам Хелоуин, но поне не го плюя.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз съм спрял да си ги празнувам, щото съм тру!Първоначално написано от Boot
Grumpy old madman
Ти си прекалено тру![]()
предефинирам тру!Първоначално написано от Boot
Новото измерение на тру.
Ама ще видиш след някоя и друга петилетка, когато боядисването на косата не е само прищявка, а необходимост, дали ще се радваш на РД-то.
Пък и предпочитам да си купя нещо сам, а не да ми избират...
Grumpy old madman
До сега не съм го празнувала,но тази годиня мисля.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
къв Св.Валентин само ТРИФОН ЗАРЕЗАНПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
А кои други келтско-ирландски празници почитате, господа и госпожи?
Ако хамериканците не бяха комерсиализирали този, вие дали щяхте да сте чували за него, толкова колкото и останалите им национални празници?
Дами, празнувате ли Лазаров ден?
Аз пък обичам всякакви подаръци (без тия излишните неща, които само седят и уж красят... )Първоначално написано от Canis_Dirus
Всички християнски страни празнуват коледа от...? 1500 години?
а някои христиански страни празнуват хелоин от..? 30-40? 100?
Християнска страна е тази, в която Християнството е официалната религия. Въпреки че има будисти, мохамедани, сектанти и атеисти, това е официалната религия тук.
Това имах предвид под христианска държава.
xТо не ходенето на църква те прави християнин.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Grumpy old madman
тук много ми паднаха в очите едни хора, които на Великден отидоха на църква...след механата.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
а ти ходиш ли поне по Великден?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Пфф смятай половината от тука са яко ограничени чукове.. щото бил Американски празник и те не празнували наще .. и за туй ние не трябва да празнуваме този така ли ? Какво лошо има всички да се маскират и да стане яко парти а ?
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Между другото Рей Бредбъри има хубава повест (?) по темата. "Дървото на Все Светии" се зове.