- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хелоуин
Този празник не го празнувам, а и не искам.
Не давам пукната пара нито за гоите, нито за богоизбраните
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
оо хораа не са ли осещате че ставате банални ..![]()
темата е за Хелоуин,а не кой бил християнин и кой не и кога хоите на църква като не го празнувате празника за кфо спамите темата .. на който не му харесва и не иска да го празнува да не пише ..
аз съм "за" за празнуването на празника .. само че ще е интересно да има повече хора .. а не само 2-3 .. надявам се да се вразомите малко и да спрете споровете си кой бил християнин и кой мюсюлманин ..![]()
ае стига толкова акъл от мее .. [не че аз го имам в изобилие,но от някои писали в темата ми е дори в излишък]![]()
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
^ верно го нямаш в изобилие, хич да не кажа. Да не би да си мислиш, че Хелуин е нещо като световния ден на жената, психичното здраве, борбата със замърсяването, без коли и нещо от сорта измислено от ООН?!
хах .. мислиш ли че ми пука за просташкото ти мнение ..ама айде да не спамим темата .. не че тя не е .. ако имаш да ми кааеш нещо .. пиши на ЛС ..
![]()
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
Ти понеже имаш много разОм в излишък, ходи си го празнувай в Америка. Тук си празнуваме българските празници.
Ти знаеш ли изобщо на кой български празник има обичай да се маскираме? Щото тоя еквивалент на Хелоуин си го имаме и у нас, ама не го празнувате.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ не го празнуват, защото по американските тийн филми не го натрапват. Като имаше една тема в раздела за училище, посветена на Американския колеж, та там някой мозък от висотите на idi0tche (какъв ник, каква ирония!) беше казъл, че иска да учи в колежа, за да е като по колежанските филми.
То ще да е баш същото.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като има кой да му плаща мизерното образование и да му угажда на прищевките, така ще е, а таксите за американския не са никак ама никак малки.Първоначално написано от Loshotia
![]()
Оххх по темата,моля!
Аз си го празнувам всяка година и много ми харесва!Само още не съм решила как ще бъда тази година![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Мислех си да се заям по някакъв начин, но съдбата достатъчно те е ограничила откъм интереси.Първоначално написано от Impche
И кво лошо да се празнува Хелоуин?На който му е кеф.. що не,просто още един повод за пиене и др. работи
![]()
Първоначално написано от angellove
Такива лайна не празнувам аз.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!