.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

чуждото щастие ме прави нещастен

На 19 съм и от няколко дни всичко ми е невероятно скучно, безмислено и тъпо. Почна се след като разбрах че едно момиче, за което може да се каже че харесвах си намери гадже. Не ми е толкова за момичето, но виждайки колко е щаслива изведнъж всичко ми се обърна с главата надолу. Досега бях сравнително доволен от живота, но след това почнах трудно да заспивам и да се будя постоянно. Днеска се сабудих раничко и не можах да заспа затова излязох да се порасходя, изпуших няколко цигари (по принцип не пуша), ходих на фитнес и накрая изпих по една бира с приятели и след всичко това пак се чувствам по същия начин.

Та, някакви съвети?

Сезонна депресия

Град
    Somewhere...in The sea...
    завист

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Досега всичко си беше супер, а сега изведнъж чашата стана наполовина празна...Въобще не мисля за нея сега хич не ми е в главата така че едва ли е завист...Нито се сравнявам с нея нито нищо

изживяваш това заради момичето - разочарование, депресия

Фитнесът ще ти помогне, да излизаш с приятели също. По-добре не пуши и спри да пиеш за малко, докато излезеш от това състояние.
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Гледам разни филми, мъча се да уча но нищо не помага...не знам вече кво да правя

Супер фен Аватара на Di
    депресия,ще ти мине
    не се изказвай неподготвен,прасе

Много ми е кофти...не мога да спа и не ме свърта на 1 място, като си помисля за бъдещето ми става още по тъпо

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от Di
    депресия,ще ти мине

ако продължи по-дълго време, повече от 2 седмици, отиди на лекар
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Moже би не е завист, а по-скоро му е гадно, че е щастлива, но с друг, не с него.
    Поговори с приятели (ако не си вече) или пък с нея, така или иначе си е хванала някой друг няма какво да губиш.
    А и да ви кажа някои дълбоки депресии не минават ей тъй както викате
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

4-ти ден вече без особено подобрение...вече се чувстам тъп щото по цял ден прая тъпи неща който до сега са ми били ежедневие

Струват ти се тъпи от депресията. Това е един от симптомите - да не изпитваш удовлетворение от ежедневните дейности, които досега са ти харесвали и от хобитата също. Не си тъп. Много хора минават през подобни състояния, дори и на пръв поглед да са силни и устойчиви. Ако се влошиш (не се храниш, не спиш, чувстваш физическа слабост) или няма подобрение до 2 седмици, максимум месец, трябва да отидеш на лекар.

Чух се с въпросното момиче вчера, отново беше погълната от щастие и сякаш за да ме дразни, задаваше ми някакви тъпи въпроси от сорта на "ко стаа майна" и "ти тъп ли си" като при последния просто и теглих една голяма майна и сега се чувствам много по добре

Град
    Между краката на майка ти
    Беги при някоя баба да ти бае, магия имаш ... хахахаха
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си