По принцип не бихте ме разбрали,затова винаги когато искате да оспорите мое изречение се връщайте отново на основното. (в зелено)
Та по принцип смея да кажа,че от 1-2 години съм изключително умно (всъщност винаги съм била) и по-точно еволюирало същество над много работи. Основния ми "проблем" е еднообразието,с което си мислех,че съм свикнала до онзи ден.(По принцип съм ужасно постоянна във много работи)
Та както си се возих най-приспивно в троеля на път за даскало (7:40) и си слушах мелодийката от "Красавицата и звяра",а досадните лелички ме гледаха злобно от време на време все едно съм историческа забележителност с дефект,пък Слънцето (заслужава си главната буква) доста нахално ме гушваше и приспиваше...та точно в този момент,когато минавах всеки ден по един и същ път и виждах всеки ден Слънцето,досадните лелички и мириса на утрото една доста ужасяваща мисъл/емоция ме блъсна в главата. Оо Не знам защо,но някакво ужасно деградирало чувство ми удари много гаден шамар. Оо Аз естествено понеже съм хладнокръвно и умно човече,не се разревах (макар,че и това можеше да стане).
Отново осмислих как вече преживях евтините Ви емоции и чувства и колко отчаяно се чувства съществото ми. Помислих си й че състоянието ми се дължи на факта,че ужасно ми се спеше,но уви не беше заради това.
Сега ми е странно и искам да си пиша с някой тъп като вас,за да се почувствам още по-умна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хехехе от поста ти стигам до извода, че проблемите ти излизат от факта, че най-вероятно си грозна и нещастна![]()
xa-xa![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Aз пък си мислех, че като се прибера няма да има повече 'еднообразие', ще ми е по-интересно, ще се случват повече неща... пък то... Вървя по същите улици като преди 4 месеца, срещам същите хора, говорим за същите неща... нищо, ама нищо не се е променило, с изключение на факта, че има няколко-стотин нови боулинга и чалга пиано бар.![]()
Това еднообразие ми гризе душичката... и май ще се взимат радикални мерки.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Доста депресирано звучи "проблемите". Поне да са в кавички.
И о не се чувствам нито грозна,нито нещастна.
А ти си идиот.
4XCOKИ
E това, че ти не се чувстваш грозна, не те прави негрозна :Р
Напротив.
Виж например... ако знаех,че ще ме разбереш,то непременно щеше да е така. Всичко се върти около това,което аз знам. Добре,че съществувам. <3
4XCOKИ
Не, обаче теб те прави безпочвено заядлив, което вече е досадно.Първоначално написано от inkaka
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ми еднообразието понякога писва... Радвам се, че се чувстваш умна и красива и аз имах такива времена, но сега се чувствам тъпа като галош. Радвай се на живота...
какво бихме правили без теб... не знам, добре че те има![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Всъщност нямах намерение да се заяждам. Искреното ми мнение, че за да пишат подобни неща, има основателна причина.
Пък дори да е прозвучало заядливо, от самото мнение на авторката е доста ясно, че едва ли очаква по-различни отговори.![]()
Първо и най-важно - В ЖИВОТА НЯМА ПРИНЦИПИ! Така че не ми казвай какво става Попринцип. Принципи и правила търси в точните науки, не тук.
Второ не се ли замисляш, че щом Попринцип никой не те разбира, проблема е в теб? Или ще продължаваш да твърдиш, че ти си правата и истинската, а всички други на този свят - криви...?
Или пък още една възможност е ти да нямаш възможността да се изразяваш добре. Мда, някои хора просто са неспособни да го правят.
И нататък да продължа с твоят... ъм... проблем. Та така де еднообразието е единственото нещо, на което на не му е нижно нищо, за да разцъфне. От което мога да си направя извода, че просто ти не правиш нищо, нямаш социално поведение и нека да не стигам свърде далеч, но навярно и нямаш приятели. Щом се оплакваш на хора, които не могат да ти помогнат, вместо да споделиш на приятелите си. Мила, намери си живот. Не е страшно да си човек. Човек ли казах? Извинявам се, ти си по-умна от всичко на света, по-непредсказуема и по-добра. Ти си бог! Нали така? А ние простосмъртните си позволяваме да се бъркаме в твоята сива вселена. Не ни е срам... Осъзнай се и стъпи на земята.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не казвам,че съм красива. Не искам да съм красива. Оо Но не съм грозна.
Чара е нещо красиво. Има разлика.
4XCOKИ
Хахаха щом сама за себе си най-доброто, което може да кажеш е, че си "чаровна", очевидно е че си грозничка![]()
амм..аз за първи път те виждам във форума, но по начина, по който пишеш, разбирам от кои хора сиПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
таа...не че да се заяждам..ама милсенето ти не е много нормално, не смяташ ли?
кое те кара да мислиш, че всички тук са тъпи...или ти си нещо над другите, нещо уникално (то верно че секи уникален) и така..
като живееш в твой свят в който само ти си умна и т.н. , нищо не постигаш и няма да постигнеш
П.П. аз пък съм убедена, че имаш някъде дълбооко в себе си комплекси, или някво друго подобно чувство, което те гризе (макар да не осъзнаваш) и те кара да мислиш по този начин
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
MaLkaTa_LaDy
, дори ако имаш истински приятели, не може ли да ти е писнало от 'еднообразието' на останалата част? Имам предвид не от приятелите ти, но от всичко друго, което те заобикаля?!![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Не,не ...Зеленото...ЗЕЛЕНОТО по дяволите!... ОоПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Прекалено сте глупави,за да давате каквито и да е съвети. А и аз не търся помощ,нито съм депресирана,нито нещастна,нито се оплаквам. Оо Наистина...
ЗЕЛЕНОТО Оо
4XCOKИ
една мъдрост гласи "интелигентните хора никога не скучаят"!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
айде сега ще си разправяме мъдрости от средновековието. (:Първоначално написано от inkaka
дай нещо по-модерно. Тия клишета толкова са дъвкани... че ги приемаш на прима-виста и не им обръщаш внимание даже на смисъла, което от своя страна нито може да те засегне, че си неинтелигентен, нито да те накара да се замислиш как да не скучаеш. (:
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
[quote="ShtrudeL"]Червеното, червеното, не не не, гледай червеното!!!!! Как може да има толкова глупави хора, които да не гледат червеното?!?! Не, не, не...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
MaLkaTa_LaDy, трябва ли пък винаги да се оплакваме на приятелите ни? (: Те да не са бездънни кофи за душевните ни терзания? Колко по-лесно е да изпишеш куп дори безсмислени реда пред някакви непознати и да 'коментираш' нещо с тях без да те е грижа, че можеш да ги 'натовариш' или нещо от сорта.. ((:
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Чак пък от Средновековието. Честно казано, аз не се сещам кой ги беше казал тези думи, ако ти знаеш, ще благодаря, ако ме осветлиш. :Р
И като цяло, какъв е смисълът да се опитваме да даваме съвети, на човек, който дори не иска такива.
Най-забавното в случая е да я обиждаме и да гледаме резултата.