.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Тема: Аз

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ти
    той
    тя
    то
    ние
    вие
    те

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ура.Щрудел отново се нарадва на внимание със пълните си глупости. Олицетворение на хората които си нямат друга работа...освен може би да се правят на велики и да се лигавят в стил седми клас.Ех,спомени...

Това да се брои спам,за да е в сила подписът ми.
    Благодаря.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    нещо май преиграваш..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    ти
    той
    тя
    то
    ние
    вие
    те
    И аз така мисля
    Щрудел.. малко прекаляваш.
    The blood that binds us ..till death unites us

Град
    40 Miles from the Sun
    Защо влизаш във форума (в частност този раздел, защото в останалите не съм те засичала много)? Аз лично влизам по навик. Не пиша, чета по една-две теми и излизам. Просто няма нищо кой знае какво вече, изгубих и желанието си да споря с някой, който не знае, че "не знам" се пише отделно, че не всички момичета/жени са курви и не всички момчета/мъже са ебати тъпите същества и т.н. Но ти пък си сравнително нова (ако не броим онези предишни прояви), така че изключвам тази възможност - все още можеш да се измъкнеш! Може би искаш да се почувстваш по-умна, общувайки с retard-ите тук? Повярвай ми, трае доста кратко време, после усещаш как си се принизила на тяхното ниво и може би бавно вървиш към тяхното положение (доста тъжен момент бай дъ уей). Ако убиваш времето, то има доста по-добри начини да го правиш - гледай South Park / Family Guy / Happy Tree Friends / How I Met Your Mother / Friends / Malcolm in the middle / etc., решавай судоку, регни се във фейсбуук и решавай абсурдно идиотските тестове там с въпроси като "Коя зодия сте - рак, скорпион, везни, скорпион, водолей?", а ако измислиш и нещо, което не включва компютър въобще, толкова по-добре, Интернета е зло ( ;д ).

Абсолютна скука е днес, а?

Повече от фен
    Толкова тъпа, че чак радва, лолз. Щруделче, не знам какъв ти е проблема, но бас ловя, че ще те бия по всички параметри(вкл. и интелектуално). Виждам, че виртуалното ти "Аз" има доста самочувствие, но дали така е наистина? Толкова отнесена в "виртуалния" свят май забравяш коя всъщност си ти. Между другото една снимка ще изобличи всичките ти 'комплекси', които могат даже да се догатнат от постовете ти. Самият факт, че имаш над хиляда поста и то само в този раздел означава, че имаш някакъв проблем. А и много мразя хора, които си самовнушават, че са такива, каквито не са, до такава степен, че почват да си вярват...

П.С И да, по-умен съм от теб. .... Доста.

П.С2 Чак сега обърнах внимание кога си се регистрирала. 1800 поста за има/няма два месеца..... Това показва колко "много" са твоите приятели. Лесно е в интерет, да, но като станеш от стола нещата стават доста по-различни
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Е то това беше върха на всичко просто.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен
    Няма да я бъде тая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си