Може мястото на темата да не е тук , но ще пиша , тъй като има малко общо с нея .
Значи ще пиша колкото се може по-кратко:
Живота ми е пълен с глупости или по-точно ПРАЗЕН !Смисъла за живота ми се загуби още преди няколко години , просто изчезна.Карам ден за ден , всичко е 'сиво' и няма почти нищо интересно.Ще го кажа с една дума - НЕЩАСТЕН съм , и то Много!!! Имам много малко приятели , на които мога да вярвам , броят се на пръстите ми на 1-та ръка...С Момичетата винаги съм бил зле . Не съм грозен , но просто трудно допускам хора до мен , близо до мен.Имал съм много възможности да ходя с момичета , но просто не ми се иска .Имаше само 1 момиче , което ме трогна малко повече , но тя се оказа пълен Боклук и така от тогава въобще нямам интерес към връзки.Не съм нещастен заради любовта , заради нещо друго е , но просто незнам какво.С родителите се разбирам добре , но не ме познават изобщо.Мога да кажа дори , че абсолютно никой не ме познава...Всичко е Тъмно и сляпо.Винаги съм бил различен от другите , абсолютно винаги.Доста често се затварям в себе си...Мисля , че единственото нещо , което ми помага е музиката(Не съм Емо).Тя ме кара да се замислям на ново и на ново за всичко , което става около мен , но без болка.Обезболяващо.Много ще съм радостен ако някой , ми отговори , някой да ми каже защо се случва така точно с мен.Защо съм толкова различен , защо съм нещастен !???Благодаря предварително ...