- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се правя ли на недостъпен?
Здравейте!
та запознах се скоро с едно момиче. В училище постоянно ми се усмихваше, говорихме няколко пъти в даскало ама нищо особено. После тя ми намери скайпа, сега като ме види на линия не ми дава дъх. Винаги ще намери да ми пише за нещо, търси начин да ме заговори. Знам, защото един път ме накара да и помогна за РС-то, а то всъщност всичко и беше наред. Тя даже намекна да отидем на кафе.Аз нищо не казах ами смених темата. Незнам как да постъпя - ясно, че съм и приятен ама дали не трябва да се правя малко на недостъпен?
тя те иска,не го ли разбра до сега..
ако си струва се вземете,кво му мислиш,апф
не се изказвай неподготвен,прасе
ти харесваш ли я?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Прави се, прави се. После, като й мине интереса към теб, ще тичаш подир нея, 'щото номера с непукизма е обърнал в грешната посока, ама... шанс.
Незнам...Първоначално написано от PurpleDream
Приятно ми е да съм с нея ама скоро приятелката ми ме заряза и още я обичам... Не мисля, че съм готов за друго точно сега. Обаче незнам и как да и го кажа... Може да ме разбере погрешно.![]()
ми ако и на теб ти е приятна, не виждам смисъл да се правиш на недостъпен, дори да не я харесваш излез с нея, може да ти сподели какво чувства и ти да и кажеш, че не я харесваш. Ако се правиш на недостъпен мисля, че тя ще се почувства зле. Пък и знаеш ли, ако я опознаеш може да е приятна и забавна..![]()
не се прави на нищо, излез с момичето и виж какво ще стане...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Незнам и аз какво изпитвам към нея. Просто още обичам старата си приятелка, въпреки че ме зарязаПървоначално написано от mrtn
![]()
Щом не ти е неприятна, пробвайте се :Р кой знае какво ще излезе.
Щом ти е приятна излез с нея на кафе, какво толкова .. А ако ти намекне за нещо повече и кажи, че още не си готов за връзка и и обясни .. ще те разбере.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Отдава ти се възможност да забравиш за старата..Първоначално написано от peshopurko
Ти си малоумен.
3а такова елементарно нещо не энаеш какво да правиш.И эадаваш такъв тъпанарски въпрос.3ле е положението.Аэ те съветвам нищо да не правиш и да спестиш на эаблуденото момиче присъствието си.
[size=7][b][u]fosse cos
Направи се на недостъпен много ясно! Сега му е моментът да се учиш... (:
Следващия път ще знаеш какво да правиш, като се почудиш пак нещо подобно. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И после момичетата били криви, че не знаят какво искат... Виждате ли откъде започва всичко...
Авторе, отивай да играеш WOW, CS или каквото имаш на компа. Рано ти е з амомичета, че си идиот го разбрахме преди 2 теми![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не така грубо де :Р Момчето си каза, че още има драма с предишната си приятелка и е объркан :РПървоначално написано от Presley
Абе ти старата си приятелка си я обичай, ако искаш даже се събери с нея ама няма да си решиш проблемите като се правиш на недостъпен... Тоя номер поне на мен не ми минава де... Някой кат ми се прай на интересен хич не се занимавам с него... Не знам ама според мен трябва да решиш дали искаш да си със старото си гадже или с това момиче. Според мен каквото и да решиш трябва да излезеш с това момиче, мое да ти стане добра приятелка, защо трябва да я губиш просто така
3ащо просто не си написа мнението,а тръгна да критикуваш моето ?Първоначално написано от inkaka
[size=7][b][u]fosse cos
Че какво погрешно може да разбере?Първоначално написано от peshopurko
![]()
Не я харесваш, обичаш бившата и толкова.Ако не искаш нищо с нея, по-добре и го покажи в най-скоро време, защото е явно, че тя много е лапнала и ще бъде тъпо да и даваш напразни надежди.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е, написах го. Един-два поста по-нагоре е.![]()
Иска те... :P
Просто аз
Момче, като ти дават - взимай.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
E кво да я зима като момчето казва,че си обича старата и страда за нея... Аз знам кво е,дори и да е хубава тая другата просто нямаш желание просто мислиш заа другата..
На мен една ми се правеше на недостъпна 2 месеца.Заебах я и после тя започна да ми звани и да ме търси,така че ако момичето ти харесва ДАВАЙ !!! (ако ме разбираш)
![]()
Имаш два варианта ...
1. Тръгваш с нея и малко или много я използваш, за да забравиш приятелката си.
2. Обясняваш й, че нищо няма да излезе, но не се дърпаш по - най селдкия начин, все пак и тя има чувства![]()
На бас,че си на..колко..14-15
Не е пич виж ся момичето си те харесва..от теб си зависи или сега или никога..после ще й мине мерака и ше съжеляваш![]()