.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Да се правя ли на недостъпен?

Здравейте!
    та запознах се скоро с едно момиче. В училище постоянно ми се усмихваше, говорихме няколко пъти в даскало ама нищо особено. После тя ми намери скайпа, сега като ме види на линия не ми дава дъх. Винаги ще намери да ми пише за нещо, търси начин да ме заговори. Знам, защото един път ме накара да и помогна за РС-то, а то всъщност всичко и беше наред. Тя даже намекна да отидем на кафе.Аз нищо не казах ами смених темата. Незнам как да постъпя - ясно, че съм и приятен ама дали не трябва да се правя малко на недостъпен?

Супер фен Аватара на Di
    тя те иска,не го ли разбра до сега..
    ако си струва се вземете,кво му мислиш,апф
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ти харесваш ли я?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Прави се, прави се. После, като й мине интереса към теб, ще тичаш подир нея, 'щото номера с непукизма е обърнал в грешната посока, ама... шанс.

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ти харесваш ли я?
    Незнам...
    Приятно ми е да съм с нея ама скоро приятелката ми ме заряза и още я обичам... Не мисля, че съм готов за друго точно сега. Обаче незнам и как да и го кажа... Може да ме разбере погрешно.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    ми ако и на теб ти е приятна, не виждам смисъл да се правиш на недостъпен, дори да не я харесваш излез с нея, може да ти сподели какво чувства и ти да и кажеш, че не я харесваш. Ако се правиш на недостъпен мисля, че тя ще се почувства зле. Пък и знаеш ли, ако я опознаеш може да е приятна и забавна..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не се прави на нищо, излез с момичето и виж какво ще стане...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от mrtn
    ми ако и на теб ти е приятна, не виждам смисъл да се правиш на недостъпен, дори да не я харесваш излез с нея, може да ти сподели какво чувства и ти да и кажеш, че не я харесваш. Ако се правиш на недостъпен мисля, че тя ще се почувства зле. Пък и знаеш ли, ако я опознаеш може да е приятна и забавна..
    Незнам и аз какво изпитвам към нея. Просто още обичам старата си приятелка, въпреки че ме заряза

Щом не ти е неприятна, пробвайте се :Р кой знае какво ще излезе.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Щом ти е приятна излез с нея на кафе, какво толкова .. А ако ти намекне за нещо повече и кажи, че още не си готов за връзка и и обясни .. ще те разбере.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от peshopurko
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Незнам и аз какво изпитвам към нея. Просто още обичам старата си приятелка, въпреки че ме заряза
    Отдава ти се възможност да забравиш за старата..

Мега фен
    Град
    София
    Ти си малоумен.
    3а такова елементарно нещо не энаеш какво да правиш.И эадаваш такъв тъпанарски въпрос.3ле е положението.Аэ те съветвам нищо да не правиш и да спестиш на эаблуденото момиче присъствието си.
    [size=7][b][u]fosse cos

Направи се на недостъпен много ясно! Сега му е моментът да се учиш... (:
    Следващия път ще знаеш какво да правиш, като се почудиш пак нещо подобно. (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И после момичетата били криви, че не знаят какво искат... Виждате ли откъде започва всичко...

Авторе, отивай да играеш WOW, CS или каквото имаш на компа. Рано ти е з амомичета, че си идиот го разбрахме преди 2 теми

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Ти си малоумен.
    3а такова елементарно нещо не энаеш какво да правиш.И эадаваш такъв тъпанарски въпрос.3ле е положението.Аэ те съветвам нищо да не правиш и да спестиш на эаблуденото момиче присъствието си.
    Не така грубо де :Р Момчето си каза, че още има драма с предишната си приятелка и е объркан :Р

Абе ти старата си приятелка си я обичай, ако искаш даже се събери с нея ама няма да си решиш проблемите като се правиш на недостъпен... Тоя номер поне на мен не ми минава де... Някой кат ми се прай на интересен хич не се занимавам с него... Не знам ама според мен трябва да решиш дали искаш да си със старото си гадже или с това момиче. Според мен каквото и да решиш трябва да излезеш с това момиче, мое да ти стане добра приятелка, защо трябва да я губиш просто така

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от inkaka
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Ти си малоумен.
    Не така грубо де :Р Момчето си каза, че още има драма с предишната си приятелка и е объркан :Р
    3ащо просто не си написа мнението,а тръгна да критикуваш моето ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от peshopurko
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ти харесваш ли я?
    Незнам...
    Приятно ми е да съм с нея ама скоро приятелката ми ме заряза и още я обичам... Не мисля, че съм готов за друго точно сега. Обаче незнам и как да и го кажа... Може да ме разбере погрешно.
    Че какво погрешно може да разбере?
    Не я харесваш, обичаш бившата и толкова.Ако не искаш нищо с нея, по-добре и го покажи в най-скоро време, защото е явно, че тя много е лапнала и ще бъде тъпо да и даваш напразни надежди.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Е, написах го. Един-два поста по-нагоре е.

Град
    [На Метри От Земята]
    Иска те... :P
    Просто аз

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Момче, като ти дават - взимай.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

E кво да я зима като момчето казва,че си обича старата и страда за нея... Аз знам кво е,дори и да е хубава тая другата просто нямаш желание просто мислиш заа другата..

На мен една ми се правеше на недостъпна 2 месеца.Заебах я и после тя започна да ми звани и да ме търси,така че ако момичето ти харесва ДАВАЙ !!! (ако ме разбираш)

Имаш два варианта ...
    1. Тръгваш с нея и малко или много я използваш, за да забравиш приятелката си.
    2. Обясняваш й, че нищо няма да излезе, но не се дърпаш по - най селдкия начин, все пак и тя има чувства

На бас,че си на..колко..14-15

Не е пич виж ся момичето си те харесва..от теб си зависи или сега или никога..после ще й мине мерака и ше съжеляваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си