.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Тва момиче е доста досадно.
    От начина, по който пишеш за нея, не мисля, че я харесваш
    Има разлика в това да те привлича и в това просто да ти е симпатична.
    По-добре изобщо не се пробвай. Само селяните са на принципа "Като ти дават - вземай, като те гонят - бягай".. Не бъди селянин xD (условно казано)

Факт е, че не искаш нищо от това момиче.
    Факт е, че обичаш бившата си.

По-добре се съобрази с емоционалното си състояние и деликатно отрежи момичето.
    Да ти кажа няма по-тъп съвет от това да те карат да ходиш с някого, който не харесваш. То просто не става..едно такова гадно е.
    Затова не ги слушай тука форумците, послушай сърцето си.

Щом не искаш нищо с нея (нямаш възможността, не се чувстваш комфортно), не й връзвай, ами й кажи да си ходи и толкоз.

Предполагам ме разбра.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Аз съм в подобен случай .Гадното е че всеки път му пишех,но в момента съм решила да спра,защото той се прави на недостъпен(глупак).Само снощи му писах,защото беше написал любимия ми футболен отбор на скайпа си...упса,отклоних се малко.. А ти не и се прави на недостъпен.Излезте заедно,ти я покани.Може да се получи нещо мн по-хубаво,ако тя е човек на който мислиш,че може да се разчита.За сега всичко зависи от теб,но ако не искаш да имаш нищо с нея и кажи,че в момента не ти е до обвързване заради старата любов.. Нз,аз защитавам нея,защото съм горе-долу в същата ситуация...

П.С.сори ако има грешки
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

mi ba4e ti si zn ama...;d vij be 6tom ti pokazva kvo misli se vuzpolzvai

Прави се ако искаш да я изгубиш

Град
    Дупи
    НЕ !
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Ако не я харесваш поне и кажи,да не се надява,защото е гадно да се надяваш дълго време и накрая нищо да не излезе.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Пфф за к'во да се праиш на недостъпен?? Не се ли осъзнаваш, че момичето те харесва .. пфф ...

Не виждам смисъл да се правиш на недостъпен.Ако все още харесваш бившата си приятелка по-добре си дай още време а недей да залъгваш момиче,което наистина показва интерес към теб..а ако смяташ,че си я преодолял - действай нищо не губиш

Ех, и аз да имам някоя която да ми се е лепнала така...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    А според мен,авторът е хлапе,което не е излизало с момиче до сега и го е страх от обвэрзване,щото не знае какво е. Казвам го защото и аз си чувствах така,като бях на 14

да се правиш на недостъпен не е добре. По този начин ще и омръзнеш...

Първоначално ще си й интересен, но бързо ще й омръзна
    еш Излез с нея, може пък да се окаже свястна и ако не връзка, то поне едно приятелство повече е винаги от полза
    .. само болката е истинска ..

Re: Да се правя ли на недостъпен?

Цитирай Първоначално написано от peshopurko
    Здравейте!
    та запознах се скоро с едно момиче. В училище постоянно ми се усмихваше, говорихме няколко пъти в даскало ама нищо особено. После тя ми намери скайпа, сега като ме види на линия не ми дава дъх. Винаги ще намери да ми пише за нещо, търси начин да ме заговори. Знам, защото един път ме накара да и помогна за РС-то, а то всъщност всичко и беше наред. Тя даже намекна да отидем на кафе.Аз нищо не казах ами смених темата. Незнам как да постъпя - ясно, че съм и приятен ама дали не трябва да се правя малко на недостъпен?

Леле, да ти имам мисленето.... правилно, момичетата трябва да те ухажват, ти все пак си момче.... =D>

Ако наистина я харесваш не се прави на недостъпен,защото тя ще си помисли ,че ти изобщо не я харесваш и супер ще я нараниш!!! xx
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си