- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се правя ли на недостъпен?
Тва момиче е доста досадно.
От начина, по който пишеш за нея, не мисля, че я харесваш
Има разлика в това да те привлича и в това просто да ти е симпатична.
По-добре изобщо не се пробвай. Само селяните са на принципа "Като ти дават - вземай, като те гонят - бягай".. Не бъди селянин xD (условно казано)
Факт е, че не искаш нищо от това момиче.
Факт е, че обичаш бившата си.
По-добре се съобрази с емоционалното си състояние и деликатно отрежи момичето.
Да ти кажа няма по-тъп съвет от това да те карат да ходиш с някого, който не харесваш. То просто не става..едно такова гадно е.
Затова не ги слушай тука форумците, послушай сърцето си.
Щом не искаш нищо с нея (нямаш възможността, не се чувстваш комфортно), не й връзвай, ами й кажи да си ходи и толкоз.
Предполагам ме разбра.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз съм в подобен случай.Гадното е че всеки път му пишех,но в момента съм решила да спра,защото той се прави на недостъпен(глупак).Само снощи му писах,защото беше написал любимия ми футболен отбор на скайпа си...упса,отклоних се малко.. А ти не и се прави на недостъпен.Излезте заедно,ти я покани.Може да се получи нещо мн по-хубаво,ако тя е човек на който мислиш,че може да се разчита.За сега всичко зависи от теб,но ако не искаш да имаш нищо с нея и кажи,че в момента не ти е до обвързване заради старата любов.. Нз,аз защитавам нея,защото съм горе-долу в същата ситуация...
![]()
П.С.сори ако има грешки
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
mi ba4e ti si zn ama...;d vij be 6tom ti pokazva kvo misli se vuzpolzvai![]()
НЕ !
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Ако не я харесваш поне и кажи,да не се надява,защото е гадно да се надяваш дълго време и накрая нищо да не излезе.
Пфф за к'во да се праиш на недостъпен??Не се ли осъзнаваш, че момичето те харесва .. пфф ...
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не виждам смисъл да се правиш на недостъпен.Ако все още харесваш бившата си приятелка по-добре си дай още време а недей да залъгваш момиче,което наистина показва интерес към теб..а ако смяташ,че си я преодолял - действай нищо не губиш![]()
Ех, и аз да имам някоя която да ми се е лепнала така...![]()
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
А според мен,авторът е хлапе,което не е излизало с момиче до сега и го е страх от обвэрзване,щото не знае какво е. Казвам го защото и аз си чувствах така,като бях на 14![]()
да се правиш на недостъпен не е добре. По този начин ще и омръзнеш...
Първоначално ще си й интересен, но бързо ще й омръзна
ешИзлез с нея, може пък да се окаже свястна и ако не връзка, то поне едно приятелство повече е винаги от полза
![]()
.. само болката е истинска ..
Първоначално написано от peshopurko
Леле, да ти имам мисленето.... правилно, момичетата трябва да те ухажват, ти все пак си момче.... =D>
Ако наистина я харесваш не се прави на недостъпен,защото тя ще си помисли ,че ти изобщо не я харесваш и супер ще я нараниш!!!xx
tAke a dIrty pIcture![]()