- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За какво последно се скарахте с половинката си? vol. n
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми това беше последното ни скарване...За това, че аз заминах надалеч да уча...но главното е ревност...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
за най-тъпото нещо .. аз исках да си купа сладолед а той ми каза няма и се скарахме в магазина и той си излезна и си тръгна ама аз си купих сладолед все пак и ми се сърди около 2 часа за това че съм си купила сладолед![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от momi4e_bez_du6a
![]()
бахти хората
![]()
![]()
![]()
таа последно сериозно скарване беше преди няколко дни за недоверие , разделяне, ревности и лъжи ..
* brunettes
do it better ;] ..
Първоначално написано от momi4e_bez_du6a
![]()
бахти хората
![]()
![]()
![]()
таа последно сериозно скарване беше преди няколко дни за недоверие , разделяне, ревности и лъжи .. а сега пак секараме нещо такова за това че съм гледала едно момче :]
* brunettes
do it better ;] ..
еми то ние след последното ни скарване повече не се и чухме, тоест скъсахмеа причините бяха доста, главно недоверие и съмнения от негова страна, което съответно изнервяше мен
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
за сега не сме се карали ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Той не ми обръщаше внимание прекалено много време, защото "беше в най-напрегнатата част на книгата".
Моя още прави муцуни, като изляза някъде и не му кажа къде отивам. Веднъж дори се скарахме заради това![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И аз имах подобен проблем и затова скъсахме тогава . То неможе видя някоя позната и кажа и ХИ и веднага се намръщи е така нестава .Първоначално написано от snufff
Почти всеки ден се караме за глупости.Явно минаваме през някъв ш*бан период![]()
Дано отмине бързо..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
За това че съм му разваляла плановете .. По принцип много често се караме за глупости .. и после много бързо се оправяме![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Много отдавна не сме се карали. Явно периода за караници отмина вече. Сега само си показваме колко много се обичаме след всичкото това време.![]()
Тя неспря да ме лъже и да ме прави на сляп...
Защото тя ме излъга, че ще заминава някъде и тя не е заминала, а аз бях при приятелите ми и си мислех, че е тръгнала и после айдеее...тя ми вика, че не я обичам и не ходя при нея и някакви такива.
Кога не можеш да казваш думата "ДА"?
Отговора ми го пратете на ЛС.