.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Irenchety
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Irenchety
    И моето момче постъпи така и просто не знам как да продължа напред...

По-добре да не се връщате към това, което ви е наранило (в случая скъпите ви хора) .. в живота още много .. ще ги срещнете и ще видите, че сегашните изобщо не са това, което заслужавате .. Трудно е да се продължи, но не е невъзможно ..
    не мога просто така да забравя всички мигове прекарани с него пък и все още го обичам...
    никой не е казал да ги забравиш .. запази ги в себе си като хубав спомен за тогава когато ви е било хубаво заедно .. обичай миналото .. защото тогава той не е постъпвал така както сега .. Лошото в случая е, че ти един вид си му простила след като и сега го обичаш .. а не трябва!! Не заслужава .. миналото не оправдава сегашните му грешки, които е направил спрямо теб ..
    права си може би сме си разменили ролите, може би трябва той в момента трябва да съжалява че е постъпил така и че кара момичето което го обича да страда и плаче за него...
    но едва ли е така...
    сигурно изобщо не го интересува за мен, щом каза че от тук на сетне нямаме бъдеще просто ей така...
    че не зависело от него и т.н...
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Град
    [На Метри От Земята]
    Според мен преиграваш.. да първа любов.. обичаш я, но според мен не те заслужава.Няма как да искаш някой човек, който дори да не ти каже какво мисли в очите.... може и аз да греша, ноо..
    Просто аз

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аре стига драми. Убедих се, че и да ревеш, и да се тръшкаш няма смисъл, ако всичко е изгубено. Желание трябва да има и от двете страни. Когато е само от едната страна .. най-много да е с теб от съжаление, а едва ли някой би искал това.

Неска съм изключително мъдра, мамка му!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Аре стига драми. Убедих се, че и да ревеш, и да се тръшкаш няма смисъл, ако всичко е изгубено. Желание трябва да има и от двете страни. Когато е само от едната страна .. най-много да е с теб от съжаление, а едва ли някой би искал това.

Неска съм изключително мъдра, мамка му!
    САЛАТКЕ
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си