- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си я върна ?
права си може би сме си разменили ролите, може би трябва той в момента трябва да съжалява че е постъпил така и че кара момичето което го обича да страда и плаче за него...Първоначално написано от Hilary_
но едва ли е така...
сигурно изобщо не го интересува за мен, щом каза че от тук на сетне нямаме бъдеще просто ей така...![]()
че не зависело от него и т.н...
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Според мен преиграваш.. да първа любов.. обичаш я, но според мен не те заслужава.Няма как да искаш някой човек, който дори да не ти каже какво мисли в очите.... може и аз да греша, ноо..![]()
Просто аз
Аре стига драми. Убедих се, че и да ревеш, и да се тръшкаш няма смисъл, ако всичко е изгубено. Желание трябва да има и от двете страни. Когато е само от едната страна .. най-много да е с теб от съжаление, а едва ли някой би искал това.
Неска съм изключително мъдра, мамка му!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
САЛАТКЕПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.