.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Грешка ли беше, че и казах?

Така... ще карам по същество. Пребираме се аз, момичето което харесвам и още 2 момичета от моя клас. Последния час беше 'час на класа' и ни четоха за свинския грип, и нали се пребираме ние и едно от момичетата кихна и това момиче което аз харесвам каза, че се дръпва защото сигурно ще я зарази (което беше на шега, естествено) и аз я прегърнах и и казах "никъде няма да ходиш, нали знаеш, че те обичам" при което тя ми каза"знам, знам, аз" и така вървахме прегърнати около 20 метра. Т, грешка ли беше че и казах, че я обичам?!
    Тази вечер и писах 3 пъти в скайп, а тя нито веднъж, възможно ли да е от това.

пп. само моля без коментрари от типа, че съм супер заблуден тинейджър и да съм залягал над учебниците/WOW, CS-a(писна ми от тях).

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сама по себе си ситуацията е доста хубава, ама въпроса който задаваш, както и подтейкста който влагаш я правят дебилна. Ходи си удари една-две злобарки, щом не ти се играе CS.

Сериозно - безсмилсена е тая тема. Не не е било грешка.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Di
    ако си и го казал сериозно и те е разбрала..
    може би го е помислила за ебавка..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Аз и го казах сериозно, а тя как го е приела, незнам.
    Сега ще видим как ще започне новата седмица и дано да е с хубаво
    А още един въпрос към тези който са по-навътре в нещата. Редно ли е да се удря момиче по задника към което някой изпитва нещо? Т.е. става въпрос за мен, защото един приятел ми викаше в същия този ден в който я прегърнах да отида и да я цапна по дупето, но аз не го направих и може би не сгреших, нали

споредмен го е приела на ебафка виш и кажи на кафе да идете и може да проумей че си малко по сериозен ( но само 2мата)

ами ние сме в една посока и понякога се пребираме заедно, но не винаги сме само двамата апък и живее на дргия край на града и не винаги ми е удобно да ходя до тях да я изпращам (само 2 пъти съм го правел). За кафе мисля, че все още има време
    тя мисля, че разбра, що за човек съм, но незнам дали иска да сме нещо по-сериозно от приятели, т.е. все пак се познаваме от 3-4 седмици (от 15.09)

не и сваляй звезди и не е изпращай толкова често! така и падаш в очите и вместо да те хареса ще те сметне за някфо кученце на което каквото му кажат прави

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    що не я поканиш на среща да си изясните отношенията

пп
    мразя да гадая
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от andrags
    ами ние сме в една посока и понякога се пребираме заедно
    живее на дргия край на града
    Не си ли.....ъъъъ.....противоречиш?

Питаш дали е било редно да я плеснеш по дупето???? Извинявай, но ти на колко годинки си?
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от darking
    ами ние сме в една посока и понякога се пребираме заедно
    живее на дргия край на града
    Не си ли.....ъъъъ.....противоречиш?

Питаш дали е било редно да я плеснеш по дупето???? Извинявай, но ти на колко годинки си?
    явно са в една посока донякъде и после всеки си поема към вкъщи ;] и са 8 клас очевидно, щом се познават от 15.09 тая година.

авторе, кажи как се държиш с нея по принцип- намеци, ала бала правиш ли й? какви са ви отношенията по принцип?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Omg....авторе счупи си един път сам главата. 10000 пъти повече опит ще получиш отколкото в тоя форум. И шубето ще те пусне.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    ъмм съмнявам се, че го е приела на сериозно .. спокойно нищо страшно не е станало ...

п.с. пише се прИбирам ..

Супер фен Аватара на dead_princess
    според мен го е приела на ебавка..а за скайпа - може би не е била на PC-то

Демонстрирането на чувствата е стъпка към възможността за обвързване с въпросното момиче,но не мисля,че тя го е приела точно по желания начин … За да й стане ясно какво точно си имал предвид повдигни въпроса,когато сте сами и поговорете откровено,пък каквото ще да става ^.^
    Грешна стъпка към спечелването момичето е да играеш ролята на послушното кученце,както вече спомена SuperMario.Подхода тъп „Аз съм пич” също не е за предпочитане,защото много от момичетата не си падат по подобно държание,а и това може да те отдалечи от нея Късмет ^^

ПРИБИРАМЕ***
    лол

Град
    [На Метри От Земята]
    Мисля, че много много не е схванала... споко
    Просто аз

Ок, видях, че съм сбъркал "прибираме" - случва се

Трябва да намеря подходящ момент, за да поговорим на тази тема, но първо трябва да разбера дали тя ме харесва, за да не стане така, че да гледа на мен като на друг човек вече, защото все пак ще сме 5 години заедно и няма да е много добре ако се получи така, затова няма да избързвам много с такива неща

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    А бе нещо неска к'вито и теми да чета ме водят до един и същи извод... имате нужда да пораснете. По темата иначе сигурно го е приела като ебавка, закачка или както искаш го кажи. Ако искаш да те помисли да недорасъл пубер удряй я по задника

Според мене хич не си направил лошо. Поне ще разбереш нейните намерения какви са .

лелее, аз пиша в твоята тема, ти в моята, влюбени и загубени .
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

остави, че сме и на една възраст май
    не отговаря в скайп и много ме съмнява да не е на компа
    утре на даскало ще се разберем с нея

Е то си е било на майтап..защо да е грешка?Според мен и на нея и е станало приятно, а и ако не си забелязал да се отдръпва като я гушкаш едва ли има проблем.

ПЪРВО: ТИ НЕ Я ОБИЧАШ
    Второ: Тя само може да предполага какви са чувствата ти
    и Трето: не, не може да те отбягва, защото си изръсил, че я обичаш, но занапред внимавай какво 'изръсваш'

да
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Не си сгрешил, просто въпроса тук въобще не е уместен.
    Тя не го е приела на сериозно обаче, чисто за ебавка го е взела.
    Някой път поговорете, пък иначе ти почни да й правиш някакви намеци. . .
    И не, не я удрай по задника и тем подобни, на свестните момичета не им харесва, твойта мацка не знам каква е, но по принцип би те помислила за някъв прекалено наперен "пич" . . .
    Давай полека.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Дупи
    Аз и го казах сериозно, а тя как го е приела, незнам.
    Сега ще видим как ще започне новата седмица и дано да е с хубаво
    А още един въпрос към тези който са по-навътре в нещата. Редно ли е да се удря момиче по задника към което някой изпитва нещо? Т.е. става въпрос за мен, защото един приятел ми викаше в същия този ден в който я прегърнах да отида и да я цапна по дупето, но аз не го направих и може би не сгреших, нали
    НА КОЛКО ГОДИНИ СИ БЕ МОМЧЕ ???? НА 12 ????
    Цапни я по задника , ако е колкото тебе и ако е курве ще и хареса
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си