.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107
    Мега фен

16 годишно момче почина заради бой със съученик !

Днес.БГ:
    16-годишният Георги почина в спешния център на болница Света Анна във Варна след сбиване със съученика си Тодор, съобщава Радио Варна.
    Двамата са ученици в професионалната техническа гимназия в морския град.
    До момента не е известна причината за конфликта между тях.
    Боят е станал близо до училището - в района на супермаркет, около 14.00 часа в понеделник.
    След сбиването Георги се е свлякъл на земята и е изпаднал в безсъзнание.
    На място е дошъл екип на Бърза помощ, който е констатирал липса на сърдечна дейност.
    Според доц. Лидия Петкова, директор на болницата Света Анна, момчето е било докарано без сърдечна дейност.
    Няма видими белези от наранявания по тялото на момчето, нито следи от убождания, за да се подозира интоксикация.
    Аутопсия ще установи причината за смъртта на момчето.
    По предварителни данни Георги е бил болен от епилепсия.
    Майката на Георги Чакъров, която чакаше пред болницата, обаче през сълзи каза, че той е вземал хапчета, но не е имал доказана диагноза за епилепсия.
    Началникът на Регионалния инспекторат на Министерството на образованието Николина Даскалова заяви, че в момента психолози разговарят със съучениците на двамата.
    Какво става бе, съфорумци ? До там ли го докарахме ? Заради един шибан чат, един човешки живот си отива...бива ли такова нещо...не знам, нямам думи, направо съм шокиран...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз ли не четох внимателно, че не видях че е заради чат ?

Чакай бе момче! Това е само началото! Ти само на тази новина ли се натъкна? Не виждаш ли че се избиват заради някакви изневери на по 13-14 години бе! И аз това викам до там ли го докарахме че никой да не вижда какво става! А целият форум ме плюе, защото явно само аз виждам накъде отиват шибаните неща!

Цитирай Първоначално написано от Joc
    даваха го по новините, че се скарали нещо в скайп и си уредили боя, а всички отстрани ги гледали, и не ги разтървали...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    Цитирай Първоначално написано от Joc
    даваха го по новините, че се скарали нещо в скайп и си уредили боя, а всички отстрани ги гледали, и не ги разтървали...
    И няма да се изненадам, ако са снимали, викали са и са се радвали като дете пред магазин за играчки.
    Непрекъснато стават такива инциденти. Сега чата виновен, вчера беше нещо друго, утре кой знае какво ще е.
    Младото поколение просто затъпя и това си личи във всяка една постъпка.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на SunSmile
    Нямам думи просто!
    Заради един чат.... И тези, които са били 'агитки' нямат акъл!
    Останах потресена! И да, явно до там го докарахме, 1 чат и няколко обиди да се заплащат с човешки живот ...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на babity
    Миналата седмица пребиха едно момче в моето даскало. Счупени ръка, крак, нос + черепни травми и сътресение. Момчето е супер свястно и кротко. Просто двама пешлигари от миналата година го пресрещали с репликата: "Ай са бийм" и той отказвал, отказвал, отказвал докато миналата седмица го бутнали по стълбите, извикали една долнопробна KУPBA да му държи ръцете и почнали да го блъскат в цимента. Естествено, през т'ва време охраната гледа сеир и пуши цигарки и учителите ги разтървават, пардон, опитват се да спасят живота на пострадалото момче. И за какво? Таткото на побойника е спонсор на училището и за синчето му последствия няма, кypвaтa разправя днес как едва ли не била жертва и се опитала да ги разтървава, а пребитото момче се раздели с мечтата си да учи във военно училище.

Това е нещо като да се биеш заради някаф футболен отбор майна От глупост да си намериш какво да правиш Колкото безмислено толкова и вредно Избивайте се майна, аз ще ва гледам как са трепате - накрая ще останат само тези които са нужни. Природата си го е направила равновесието.

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Това е нещо като да се биеш заради някаф футболен отбор майна От глупост да си намериш какво да правиш Колкото безмислено толкова и вредно Избивайте се майна, аз ще ва гледам как са трепате - накрая ще останат само тези които са нужни. Природата си го е направила равновесието.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Миналата седмица пребиха едно момче в моето даскало. Счупени ръка, крак, нос + черепни травми и сътресение. Момчето е супер свястно и кротко. Просто двама пешлигари от миналата година го пресрещали с репликата: "Ай са бийм" и той отказвал, отказвал, отказвал докато миналата седмица го бутнали по стълбите, извикали една долнопробна KУPBA да му държи ръцете и почнали да го блъскат в цимента. Естествено, през т'ва време охраната гледа сеир и пуши цигарки и учителите ги разтървават, пардон, опитват се да спасят живота на пострадалото момче. И за какво? Таткото на побойника е спонсор на училището и за синчето му последствия няма, кypвaтa разправя днес как едва ли не била жертва и се опитала да ги разтървава, а пребитото момче се раздели с мечтата си да учи във военно училище.
    Защо виждаме само нещатата които ни избождат очите? Защото няма да имаме оправдание за да ги отминем ли?

ПП Сигурна ли си че момчето не е било фен на "неправилният" отбор

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    между другото само социални инвалиди и дегенерати като теб си мислят,4е хулиганите се бият по стадионите,заради отбора
    Знам също така, че и доста от тях не знаят за какво се бият

Ма дай да не навлизаме в сложната материя, която "само ТИ" разбираш

Мега фен
    Казват имало е и възрастни, и пенсионери...добре бе, какъв човек ще съм аз да гледам как се пребиват две момчета ? Ами по-добре да ме няма на тоя свят бе...не знам...

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Казват имало е и възрастни, и пенсионери...добре бе, какъв човек ще съм аз да гледам как се пребиват две момчета ? Ами по-добре да ме няма на тоя свят бе...не знам...
    Айде де какъв човек ще си?! Какъв човек ще си да гледаш как те управляват и те крадат турци евреи и руснаци и ще си мълчиш и ще?? А може би се чувстваш безсилен?

А ДЕ??

Мега фен
    Преди няколко седмици така към 20-тина човека се събрали и обградили една приятелка, която НЕ била сама, но тея, които са били с нея (едната ѝ се води най-добра приятелка), седели отстрани и просто гледали.
    Като го чух, бях п-о-т-р-е-с-е-н-а.
    Съжалявам много за момчето. Ами с тоя, който го е убил, какво става, а?!?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Аз слушах новините... голямо впечатление ми направи тва, че свидетелите ( тия дето са гледали през прозорци и тераси ) не са си направили труда поне да слязат долу да ги разтървават... Много лошо е свършил боя ...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

UnKnOwNmAtTeR,ти си събирателн образ на жертвата на съвременното общество - създание без живот,4иито представи за света идват от книги,у4ебници и интернет. и нямаш никаква реална представа за истинския живот,просто защото не си била на улицата,където те4е живота.
    Аз нямам представа за кое??? Абе майна не се чуди какво да измислиш вече и само базираш мнението си на някаква си твоя представа за мен. Ти никога няма да разбереш за какво се боря аз. Ти никога няма да разбереш какво е истинската свобода, а покрай теб и аз така

По темата: Абе хорица, не сте ли забелязали как като някой падне на улицата всички го гледат или как бездомни дечица гледат жадно през витрината на баничарницата и всеки който ги подмине страничи от тях (щото го е гнус не за друго)? Не сте ли забелязали как различните винаги биват отхвърляни, дори и да са слаби и да имат нужда от помощ. Но когато стане нещо на някой от "обществото" всички в един глас: "ООО, лелеее, ужас, как може такова нещо!?" Еми може бе майка му стара бе. Възпитанието и моделът на подражание е безумен и пак повтарям че тия неща зависят от самите нас!!!!
    как ще убедиш синът си, който се кефи на скинхедс и уайт паур и тн, че боят е нещо лошо, докато той гледа "котините батковци" как си трошат главите и как избиват невинни хора? как ще му го обясните че е лошо докато то съществува и той го вижда кажете ми

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Смърт беееееееее, смърт...

писна ми от жертви, които само в интернет и в последствие са велики и се възмущават, ама ако видят, че нещо става пред тях и могат да помогнат и какво... обръщате очи. После се прибирате вкъщи и започвате да давате акъл, да осъждате и т.н.

Смърт, нека има побоища, свинщини, палежи... а вие гледайте отстрани, а после влезте в интернет и се почувствайте силни отново... и съдете, плюйте и т.н.
    Абсолютно. Съжалявам, че момчето е загинало по такъв нелеп начин, но всеки си има глава на раменете- да си я ползва.

^ не са ли точно тези хора, които ти отнемат от ресурсите или вече забрави какви хероинови сънища те бяха налегнали преди?

Защо в онази апокалиптична тема изведнъж спря да пишеш, когато поисках да дадеш ти твоето мнение, да го подкрепиш с примери в различни ситуации?

Защото сама не знаеш какво пишеш и мислиш, а само се правиш на много извисена, а всъщност си тиня... по-долна и от мангал, защото те поне знаят, че са нищожества, а ти си нула с претенции...
    не отговорих, зашото и ти се направи на интересен и се помисли за велик и ме накара едва ли не да ти се моля за свещеното ти мнение. Поне знамч е ако напиша всичко което искам да кажа (а то ще е много) ще има някакъв шанс да го прочетеш цялото, но сметнах, че така или иначе няма смисъл, защото само ти ще го прочетеш . Сам ме предизвика да се заяждам с теб както и сега правиш и кънти се възползва понеже го е страх да няма никой зад гърба му. Но както и да е щом така искате - така да бъде! Ще се заяждам докато вие не спрете понеже първи започнахте.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    жалко.. нелепа смърт, 2 провалени живота

Мне, не отговори защото не можеш...

Защото аз преди ти отговарях сериозно, а ти само търсеше заяждане, сега можеше да покажеш, че знаеш нещо, когато си от другата страна, но просто доказа, че си поредната нула... въздух под налягане, смръдлива пръдня...

Досега никъде не си давала смислено мнение, не си подкрепяла безумните си тези с аргументи... пишеш си глупостите и после спираш, защото сама усещаш колко зле си се осрала...

Пиши бе, отговори на зададените въпроси... ама не можеш. Затова сега ще се въртиш като шиш, за да избегнеш тези въпроси, но... всъщност разбрахме колко ти е капацитета.
    Можех да отговоря и още как. Не случайно пуснах темата. и това е вярно че наистина отговаряше сериозно, а аз ви мислих че с кънти сте еднакви и затова се заяждах и на теб. Не съм кръгла нула, просто защото ти е скимнало да го извъртиш така. Сам знаеш че си привърженик на много от тезите ми и нещата за които се боря, но и ти си като другите, щом 1 път с нещо съм ти се заяла и започваш да лаеш и да плюеш като безмозъчно псе.
    Не съм се осирала никъде и съм казвала и обяснявала каквото съм искала, но поради олигофрени, които се правят че не разбират, за да извъртят нещата че съм неадекватна, не съм си довършвала мисълта от обяснения за тъпанари.

Просто пича е трябвало да заколи копелето и тва е. Когато повечко хора които скачат на други спрат да скачат за винаги някои ще се сетят че с бой не става.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Просто пича е трябвало да заколи копелето и тва е. Когато повечко хора които скачат на други спрат да скачат за винаги някои ще се сетят че с бой не става.
    Просто аз мисля че да колиш и да убиваш е супер яко не само защото е полезно. Самото чувство със сигурност е уникално и си мечтая некой ден да имам възможността да го усетя безнаказано. Може би като се добера до парламента или до Q седмицата. Тогава хората ще ме гледат как убивам и само ще цъкат докато ги елиминиарм 1 по 1 и ще се чувстват сами и безсилни

Супер фен Аватара на PIF
    кво правим бе!?

често се случвало, било ежедневие в другите държави, дрън-дрън...
    кво сега ще си подражаваме взаимно ли
    ами нали утре следващият може да си ти, и?
    големи непукисти станахме всички
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Голям фен Аватара на pathetic
    да мрат там.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

ето ги изродите

ето ги

като типи4ни турци и анти-хора оби4ат да колят с нож и се радват на смъртта на млади българи

уродите,под-хората
    Бате, аз съм нормален човек но когото обаче му е омръзнало от комплекси. По принцип не съм агресивен, обаче ако се разхождам по улицата и някой/някакви ми скочат ей така щото съм бил облечен еди как си или щото не им харесвам, ако не мога да избегна стълконвение, честно ти казвам някой сигурно няма да се прибере вкъщи. Защо трябва да ме пребиват малоумници само защото могат ? Както мога така се защитавам.
    Както аз не нападам никого, така и очаквам никой да не ме напада. След като някой прекрачи тая линия, трябва да може да си понесе последствиата които евентуално биха настъпили.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си