- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ставали ли сте жертва на телефони измамници
На мен още не са ми звъняли, но всички са инструктирани да не вярват на такива неща.
Преди години, още в началото бяха звъняли на баща ми за някви части, бизнес да правят и той се беше усетил, че нещо не е чиста работата и ги баламосваше, накрая им тегли майните.
На дядо ми бяха звъняли и то след инсулт, но баба ми влязла навреме и дръпнала телефона. каквото е безстрашна наговорила им ги едни хубави и те повече не са звъняли.
Наскоро на братовчедка бяха звъняли от "Технополис', че е спечелила плазма и няколко хиляди лева. Крали я да праща баркодове от ваучери. Тя естествено е доста умна и почнала да ги разпитва за тая промоция/игра, как е спечелила точно тя нз си кво... И оня като казал 'компютура' .. вече й станало още по - ясно, че е измамник. Беше им записала телефоните, но тва няма голямо значение.
Със сигурност имат връзка полиция, защото знаят много неща за семействата, кой има книжка, възрастни хора, които живеят сами ... Ако имах книжка сигурно до сега да се обадили, че съм блъснала някой. Цялата работа е някаква много добра схема, полицаите печелят, измамниците печелят и всичко им е на 6. Странно е, че от толкова години ги има и не могат да им разбият схемата![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...