- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е известен
не разбирате
![]()
![]()
Споко, скоро ще ти мине увлечението. Колко като теб е имало..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ме разбирашПървоначално написано от valdesbg
Ти като една дето беше влюбена в Брандън Литръгна ми опява любовта и била чиста и свещенна...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Сигурен съм че е така. Но нямам и желание да влизам в тая филмирана ситуация.Първоначално написано от dasiq
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ъмм виж са .. ти дори не го познаваш ... как прецени, че е точния??Първоначално написано от dasiq
Ъмм огледай се за момчета около теб ии не лети в небесата ..
(да да .. не съм те разбрала ок .. )
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еххх днешните малолетни (т.е. по-малки от 14 год.) са тооолкова заблудени![]()
![]()
![]()
А ако случайно си по-голяма от 10-12 години - време ти е да се прегледаш при специалист![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
излез от филма![]()
таа.. исках да кажа, че ще ти мине след време![]()
В момента вероятно ще предположиш,че никой не би те разбрал,както на теб ти се иска,но не е така.Форумците,които са ти отговорили вероятно са били жертва на същото временно увличане – всеки е имал идол по време на тийнгодините.Това си е един етап от развитието на всяко момиче на твоите години ((: Друг проблем свързан със сегашния ти възлюбен е вероятната разлика в годините.В мнението си споменаваш още,че той е известен и отскоро не се намира на позната територия и държавата ни.
Помисли и за това,което би последвало,ако получиш възможност да демонстрираш чувствата си – след като идола ти е известен спортист,надали си единствената,страдаща по него.
Причините,които ви отдалечават един от друг не се броят на пръсти,но всяко нещо си има край,както и тази невъзможна любов.След известно време няма да имаш нужда от сегашния си идол,защото ще срещнеш нещо истинско до което да имаш пряк достъп ^^
Затова спри да се нараняваш и се огледай наоколо – навярно има някого,за когото значиш много,но тъй като си подтисната не позволяваш на заобикалящият те свят да ти предостави нещо хубаво и най – важното : реално и достижимоХайде със здраве =p
Първоначално написано от dasiq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз бях влюбен в Меган Фокс,майна,беше толкова сладка и секси,но явно нещо в характерът й куца,щом насъска два питбула по мен.Още имам следи от зъби по дупето.![]()
Аз съм на 18,а той е на 23Първоначално написано от Supernatural999
![]()
![]()
ахахах ....![]()
ахахаах точния човек![]()
да и за мене Кирил Терзиев е точния човек![]()
дай да му намерим телефона![]()
![]()
![]()
![]()
t.11