.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Той е известен

не разбирате

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Споко, скоро ще ти мине увлечението. Колко като теб е имало..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Споко, скоро ще ти мине увлечението. Колко като теб е имало..
    Не ме разбираш

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ти като една дето беше влюбена в Брандън Ли тръгна ми опява любовта и била чиста и свещенна...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от dasiq
    Не ме разбираш
    Сигурен съм че е така. Но нямам и желание да влизам в тая филмирана ситуация.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Той е известен

Здрасти,това което ще ви кажа може да ви се стори детско ,но за мен е много сериозно,а и не съм дете.Много харесвам едно момче,той е известен спортист от скоро и дори не е българин.Няма да казвам името му...Дори не е просто харесване или кратко увлечение,а мисля че той е точният човек.Не ми пука за парите му и за известността му.Някой знае ли как да намеря номера или имейла на известен човек като него?Моля ви,помогнете
    ъмм виж са .. ти дори не го познаваш ... как прецени, че е точния?? Ъмм огледай се за момчета около теб ии не лети в небесата .. (да да .. не съм те разбрала ок .. )

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Еххх днешните малолетни (т.е. по-малки от 14 год.) са тооолкова заблудени
    А ако случайно си по-голяма от 10-12 години - време ти е да се прегледаш при специалист
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на dead_princess
    излез от филма

таа.. исках да кажа, че ще ти мине след време

В момента вероятно ще предположиш,че никой не би те разбрал,както на теб ти се иска,но не е така.Форумците,които са ти отговорили вероятно са били жертва на същото временно увличане – всеки е имал идол по време на тийнгодините.Това си е един етап от развитието на всяко момиче на твоите години ((: Друг проблем свързан със сегашния ти възлюбен е вероятната разлика в годините.В мнението си споменаваш още,че той е известен и отскоро не се намира на позната територия и държавата ни.
    Помисли и за това,което би последвало,ако получиш възможност да демонстрираш чувствата си – след като идола ти е известен спортист,надали си единствената,страдаща по него.
    Причините,които ви отдалечават един от друг не се броят на пръсти,но всяко нещо си има край,както и тази невъзможна любов.След известно време няма да имаш нужда от сегашния си идол,защото ще срещнеш нещо истинско до което да имаш пряк достъп ^^
    Затова спри да се нараняваш и се огледай наоколо – навярно има някого,за когото значиш много,но тъй като си подтисната не позволяваш на заобикалящият те свят да ти предостави нещо хубаво и най – важното : реално и достижимо Хайде със здраве =p

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Той е известен

Здрасти,това което ще ви кажа може да ви се стори детско ,но за мен е много сериозно,а и не съм дете.Много харесвам едно момче,той е известен спортист от скоро и дори не е българин.Няма да казвам името му...Дори не е просто харесване или кратко увлечение,а мисля че той е точният човек.Не ми пука за парите му и за известността му.Някой знае ли как да намеря номера или имейла на известен човек като него?Моля ви,помогнете

Град
    Знам ли и аз,майна
    И аз бях влюбен в Меган Фокс,майна,беше толкова сладка и секси,но явно нещо в характерът й куца,щом насъска два питбула по мен.Още имам следи от зъби по дупето.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..

Цитирай Първоначално написано от Supernatural999
    В момента вероятно ще предположиш,че никой не би те разбрал,както на теб ти се иска,но не е така.Форумците,които са ти отговорили вероятно са били жертва на същото временно увличане – всеки е имал идол по време на тийнгодините.Това си е един етап от развитието на всяко момиче на твоите години ((: Друг проблем свързан със сегашния ти възлюбен е вероятната разлика в годините.В мнението си споменаваш още,че той е известен и отскоро не се намира на позната територия и държавата ни.
    Помисли и за това,което би последвало,ако получиш възможност да демонстрираш чувствата си – след като идола ти е известен спортист,надали си единствената,страдаща по него.
    Причините,които ви отдалечават един от друг не се броят на пръсти,но всяко нещо си има край,както и тази невъзможна любов.След известно време няма да имаш нужда от сегашния си идол,защото ще срещнеш нещо истинско до което да имаш пряк достъп ^^
    Затова спри да се нараняваш и се огледай наоколо – навярно има някого,за когото значиш много,но тъй като си подтисната не позволяваш на заобикалящият те свят да ти предостави нещо хубаво и най – важното : реално и достижимо Хайде със здраве =p
    Аз съм на 18,а той е на 23

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София

ахахах ....

ахахаах точния човек
    да и за мене Кирил Терзиев е точния човек
    дай да му намерим телефона

hottie
    Guest
    t.11

Правила за публикуване