.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

може би некоректен въпрс

снощи бях с бившия ми приятел , но аз попринцип съм девствена ... и когато се опита да влезе в мен ,много ме заболя и му казах по-добре да спрем.След това пробвахме с пръстче и всичко беше добре,но като пробвахме отново да влезе в мен историята с болката се повтори.Оттук идва първият ми въпрос , дали ме е отворил или не? След това той си свали презерватива и направихме още няколко опита но отново не се получи.После правихме някои неща и той свърши някъде една педя под пъпчето ми.Почти съм обедена ,но незнам защо просто искам да съм сигурна понеже не съм много запозната с тези неща,но нали няма шанс д асъм бременна ?

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Не те е отворил напълно щом си го спирала всеки път.Ако така се дърпаш винаги никога няма да те отворят
    Westside rollin' all day, every day

Супер фен Аватара на Everytime
    без презерватива малко опасничко

Повече от фен
    Значи,виж с огледалце дали още си девствена.А за опастноста дали си бременна ,не си.
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Нямаш повод за притеснение
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от YourStar
    Нямаш повод за притеснение
    +1
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Re: може би некоректен въпрс

Цитирай Първоначално написано от copypaste
    снощи бях с бившия ми приятел , но аз попринцип съм девствена ... и когато се опита да влезе в мен ,много ме заболя и му казах по-добре да спрем.След това пробвахме с пръстче и всичко беше добре,но като пробвахме отново да влезе в мен историята с болката се повтори.Оттук идва първият ми въпрос , дали ме е отворил или не? След това той си свали презерватива и направихме още няколко опита но отново не се получи.После правихме някои неща и той свърши някъде една педя под пъпчето ми.Почти съм обедена ,но незнам защо просто искам да съм сигурна понеже не съм много запозната с тези неща,но нали няма шанс д асъм бременна ?
    OMFG

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Затова така се прави... няма да те боли няма да те боли миличко.... и както си го сложил изведнъж го ръгаш целия. Това е като кола маска... бавно боли, но от ряз е най-добре

Град
    В пространството
    Девствена си, и не си бременна.

Цитирай Първоначално написано от RAYNE666
    Девствена си, и не си бременна.
    .
    +1

Голям фен Аватара на Dollystar
    Има шанс да те е отворил, а също и да си забременяла, но за да не те гони параноята за вбъдеще използвай кондом!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си