.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Приятелка, но нищо повече..

Здравейте! Искам да ви споделя нещо. Значи вече съм в гиманзията и малко или много сички сме вече големи . Та.. моят проблем (ако може да се нарече проблем) е че съм прекалено общителна, винаги намирам тема за разговор, независимо какъв е човекът, пък и на хората им е забавно с мен. В новия клас още на 15 им беше купон с мене, после се усмирих малко . Принципно много трудно си харесвам момче (за гадже).. в новото даскало обаче, има един който направо ми завъртя главата още на 15, да от моя клас е! .. Хората от класа ме намериха по скайпа, вече си контактувах с всички. Изненадах се, тия момчета от класа, бате, така си споделят с мене, знаят че ще им пазя тайните и се отпускат, почти всички ме смятат за фр... 2-ма ми споделиха такива неща, че ако ги кажа публично, ще се ебават с тях цял живот. Очуди ме, че разбраха че съм момиче на поо духовните работи. Явно много си личи.
    По същество: много си го харесвам тоя от класа ми, той е по-различен от другите и може би това ме грабна най - много. Аз хич не се полювах и си го зяпах много старателно, той като забеляза ме погледна поизчерви се малко и погледна в пода. Други пъти го хващам той да ме зяпа, ама като го погледна и той пак си зазяпва в обувките.. . Не си даваше скайпа на никой от класа и един слънчев ден ме добави. Аз му писах 2 пъти ама той не отг. чувствам че го е срам от мене, но може и да бъркам. Пък не съм грозна, бе мама му, да речеш че не ме търсат за друго освен фр. не е зарди тов...
    Оня ден му спмнах по скайпа от онези "ако си ми фр напиши 1..бла бла"
    той написа 9 (което беше "ако сикаш да се бием") след тва се разсмя и написа 2 пъти 3 (което е че го кефа като човек) как не се очудвам. Да ама 3 + 3 = на 6 (което е за харесване) Абе мн тъпо обяснявам ама моля ви дайте ми някъф съвет, как да ме харесват момчетата, не само да ме мислят за пичка и бест фр... Дайте съвети
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Еми иди при него и си поговорете
    Поне ти си общителен човек от това което прочетох

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Кви големи вие сте още в детската градина
    Хубу де ако го харесваш кво се чудиш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Показвай им по някакъв начин, че ги харесваш бе. Толкова ли е сложно? оО
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Ми общителна съм, ама като му кажа нещо и наблюдавам следното нещо: отговоря ми, поглежда ме като малко дете и започва да се разсейва . Тва сеа как да го тълкувам!? Пък и верно си е че сме още бебета ама ни отива Пък и онова със спама от снощи, дето ви казвам също ме навежда на съмнения.

ПП: дайте съвети как да ме харесват като момиче, не само като прителка
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------

Еми виж, може момчето да не харесва момичета като теб
    ОК, ти може да си сладка, забавна и т.н., но просто ако той има интерес от теб, той би направил първата стъпка или е много срамежлив и го е страх да се заговори с теб, защото ти си прекалено сладка и той не може да притежава такова създание като теб
    Не е ли така?

пп. а помисли ли си че може да е харесъл друга или да си има приятелка

^ еми може и да си права, но определено от мене го е много срам
    пък и повечето момчета, ми прави впечетление, понеже правя купона в компанията и нек'си.. знам ли.. състезават се с мен за вниманието на останалите. Щото принципно момчетата са тези, които правят забавата и карат момичетата да се смеят на острумита им. Аз като съм там им отнемам тази роля
    ----------------

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Порасни!

Еми отиди и го заприказвай като си толкова общителна , сигурно от личен опит знаеш , че нищо няма да ти стане.Не вярвам той да е по-различен и да яде ДЕЦА...

1-во съм момче да знаеш
    2-ро - както ти казах вече, ако той не изпитва симпатии към теб, трябва да го накараш, смисъл ако има удобен момент отиди при него и си поговорете относно това какво ти изпитваш към него или в някаква подобна ситуация и разбери какво мисли за теб. Също може да разпиташ и неговите приятели какво мисли за теб

Град
    [На Метри От Земята]
    Погоровете си бе
    Просто аз

мерси на всички за съветите
    Сори andrags
    ----------------

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    да ти имам проблема в моя клас има едно момиче точно като теб - общува с всички и т.н. Та - не мисля, че трябва да се променяш, за да те харесват - сигурен съм, че и сега имаш кандидати

леле дадох позитивен отговор на тема...не мога да повярвам
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Пловдив
    Нима нашите младежи мислят,че да си социален е проблем?
    Бейби,грабвай го тоя срамежливия.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Според мен си твърде свиканала да си една от момчетата, да си в момчешка компанийка, да си говориш като с приятел с момчетата. И понеже си свикнала толкова много май ти бяга умението за флирт и разчитане на сигнали и всички онези глупави работи. Просто се включи малко на вълна 'привлекателно момиче', а не 'доброто приятелче' и всичко ще е наред.

^ след като и даваш съвети да прмине на вълна "превлекателно момиче" може би накакви съвети или насоки не биха и били с минус

Цитирай Първоначално написано от andrags
    ^ след като и даваш съвети да прмине на вълна "превлекателно момиче" може би накакви съвети или насоки не биха и били с минус
    външен вид и поведение - това е всичко

Adda, напълно си права, точно така е! ..ама как да се науча да им разитам знаците . смешно звучи, ама на мене трябва да ми го кажат че ме харесват, за да разбера (поне до сега така е ставало) Голям гьон съм нищо не отбирам от знаци и вибрации .
    Някой да ме научи
    ----------------

кажи ми колко врме отделяш на външния си вид и как се обличаш

Предполагам че имаш добро тяло (slim - няма точен превод на БГ, но е нещо като слабо и добре поддържано тяло) т.е. обличай си по секси дрешки и гримче това онова може да излезе нещо

Предполагам че имаш добро тяло (slim - няма точен превод на БГ, но е нещо като слабо и добре поддържано тяло) т.е. обличай си по секси дрешки и гримче това онова може да излезе нещо
    чакай че на някои като им кажеш секси дрешки се обличат като фолкпевици

Цитирай Първоначално написано от Adda
    чакай че на някои като им кажеш секси дрешки се обличат като фолкпевици

имам предвид такива, който подчертават фигурата на момичето ив същото време и отиват.

да, да, точно така- всеки ден ги гледам... подчертават си фигурата почти без дрехи

Ми честно казано не съм от най слабичките . Мъъ.. не бих се облякла като чалгарка, щото попринцип съм си по рок натура 9апропо и той слуша такава музика, до колкото знам) Иначе се обличам както ми е удобно . Другите момичета много ми се радват. Принципно панталонче някво, тениска или потниче отгоре суитчър (че сме 1 смяна и е студено сутрин) Често с ризки ходяя.. ъмм знам че не е особенно сексапилно, ама така ми е удобно, ходила съм и по друг начин, ама просто откачам щото не се чувствам в кожата си .
    Иначе си падам голяма щурачка, в старото даскало съм ходила с толкова смъкнати дънки, че дъното им се влачеше по земята като и какви ли не простотии. Тука не съм го правила, ама чесно не ми и идват такива мераци .
    Някъф друг съвет специално за разчитането на знаците??
    ----------------

ами ако те гледа в часа/междучасието, намигва ти или нещ от рода...

може да пратиш снимка на ЛС и долу-горе може да ти кажа някой неща (споко, не хапя хора )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си