- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелка, но нищо повече..
Здравейте! Искам да ви споделя нещо. Значи вече съм в гиманзиятаи малко или много сички сме вече големи . Та.. моят проблем (ако може да се нарече проблем) е че съм прекалено общителна, винаги намирам тема за разговор, независимо какъв е човекът, пък и на хората им е забавно с мен. В новия клас още на 15 им беше купон с мене, после се усмирих малко
. Принципно много трудно си харесвам момче (за гадже).. в новото даскало обаче, има един който направо ми завъртя главата още на 15, да от моя клас е! .. Хората от класа ме намериха по скайпа, вече си контактувах с всички. Изненадах се, тия момчета от класа, бате, така си споделят с мене, знаят че ще им пазя тайните и се отпускат, почти всички ме смятат за фр... 2-ма ми споделиха такива неща, че ако ги кажа публично, ще се ебават с тях цял живот. Очуди ме, че разбраха че съм момиче на поо духовните работи. Явно много си личи.
По същество: много си го харесвам тоя от класа ми, той е по-различен от другите и може би това ме грабна най - много. Аз хич не се полювах и си го зяпах много старателно, той като забеляза ме погледна поизчерви се малко и погледна в пода.Други пъти го хващам той да ме зяпа, ама като го погледна и той пак си зазяпва в обувките..
. Не си даваше скайпа на никой от класа и един слънчев ден ме добави. Аз му писах 2 пъти ама той не отг. чувствам че го е срам от мене, но може и да бъркам. Пък не съм грозна, бе мама му, да речеш че не ме търсат за друго освен фр. не е зарди тов...
Оня ден му спмнах по скайпа от онези "ако си ми фр напиши 1..бла бла"
той написа 9 (което беше "ако сикаш да се бием") след тва се разсмя и написа 2 пъти 3 (което е че го кефа като човек)как не се очудвам. Да ама 3 + 3 = на 6 (което е за харесване)
Абе мн тъпо обяснявам ама моля ви дайте ми някъф съвет, как да ме харесват момчетата, не само да ме мислят за пичка и бест фр... Дайте съвети
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀