Аз съм на 14 години и имам 1 обеца на лявото ухо 3 на дясното на мекото и 1 на хрущяла...тази на хрущяла ми я правиха без упойка и със пистолет сега е трети ден и малко ме боли немога да спя на дясната си страна колко още време ще е така..... след няколко месеца искам да си пробия обеца на долната устна от лявата страна и искам да попитам по какъв начин да стане това, дали боли много и дали има някаква вероятност за инфекция или нещо от сорта....искам и обеца на веждата, но за това вече несъм много сигурна...боли ли много? и дали е опасно? мерси много предварително
аз не съм чувала да порбиват с упойка..
пръска се лидокаин , ато се води някво замръзяващо ддз. и аз
устна се пробива с абокат - не боли (предполагам)
а дали ще се инфектира зависи от теб,как я поддържаш и т.н
те ще ти обеснят
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
за хрущяла мога да ти кажа,че е нормално.мен 2 пъти са ме дупчили на хрущяла с пистолет и всеки път е такаи,да ти кажа,болката винаги ще си я има,просто няма да е толкова силна като в първия месец
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Естествено, че има опастност от инфекция..понякога, дори и да се грижиш добре за пиърсинга, тялото може да отхвърли обицата.
Попринцип за веждата знам, че след време обицата 'мигрира' - тоест кожата започва да изтънява и има възможност да ти се скъса кожата заедно с обицата, така да се каже, но ако вършиш всичко - като промивки и т.н - няма да имаш проблеми.
За устната..ами мисля че там може да си преебеш емайла на зъбите, заради обицата.А за инфекциите е същото - трябва да промиваш мястото с кислородна вода и се слагаше някакъв антибиотик, но не помня какъв беше.
За хрущяла не знам вече к`во да правиш![]()
Бтв болка винаги има при пробиване, но можеш да кажеш да ти сложат упойка.
П.С. пробивай се винаги при професионалист и с абокат, а не с пистолет![]()
ооо аз бях луда на тема пиърсинг![]()
![]()
имах на долната устна.. първо отляво, след тва и от дясно.. после ги махнах и ми зарастнаха, после си направих посредата на долната устна. Имах на лявата вежда и на дясната страна на носа (по различно време ми бяха сичките). На езика и под ципата наезика (имах). На ушите: на лявото ухо имам 2 дупки + една на хрущяла (с абокат си я направих, не знам как ви ги правят на вас с пистолет, принципно пистолетите са само за МЕСЕСТАТА ЧАСТ НА УХОТО! ..дори в някой страни са забранени, защото смачкват тъканта, докато абоката прави фин разрез) ..на дясното ухо 2 дупки и 1 малко флешче. В момента съм само с гореизброените пиърсинги за уши. Махнах си всичко от лицето, на пъпа дупката не ми е зарастнала и там си го нося
.
Иначе всички пиърсинги сама съм си ги правили, нямала съм нито едно възпаление. За белезии.., ами почти не си личи, абе се едно съм имала пъпчица (малка) . И не, не ми етова специалността, само на 14 съм (правя си от 12 годишна). Правила съм на много мои прители. Голяма хигиена се изисква, за да няма после проблеми.
Та такам, ако някой има нещо да ме пита тука съм![]()
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Мога да ти помогна единствено за обицата под долната устна, защото имам там, но по средата..
Ам 1-во намери хубаво студио, не е шега работа. Няма кой знае каква болка, но се изисква сериозна поддръжка след това, защото може да се възпали и да стане зле.
На мен ми взеха 30 лева за пробиването, отделно трябваше да си купя сандрин за промиване и една паста банеоцин + риванол.
Имай предвид, че след всяко ядене ще трябва да се жабуриш със сандрина (в продължение на 1 месец) или там може нещо друго да ти кажат..
Аве разправия си е, така че помисли внимателно.
+ т'ва, да, може да си преебеш емайла и венеца ти се смъква надоло..![]()
Ако го искаш истински,не боли.
оле .. ама ти цялата ли имаш намерение да се кичишсперед мен е напълно достатъчно на ушите и евентуално на устната
но всеки си има мнение
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първо.. ти не си добре да пробиваш хрущял с пистолет.. Да не говорим че попринцип е опасно да пробиваш с пистолет и мекото на ушите си..
Под устната не боли, аз имам отдясно. Просто се изисква добра хигиена и поддръжка. Аз за 2 години съм нямала никакви проблеми.
Успех!
щом на хрущяла си си направила другото по-малко ще го усещаш(устна;вежда и т.н. .. )
ама реши дали наистина искаш защото иска много грижи
успех
Аз имам на пъпа ии на езика.. амааа нямам на ушите .. щото ме е малко страх.. ама пирсинга не е кой знае кфи грижи![]()
XaXaXa... JiVeI SeGa...6tot utRe MoJe Da NE DoiDe ..AaA V4eRa NqMa Da SE VuRnE
Пробила си се на пъпа и езика, а те е страх на ушите?![]()
И как да не е кой знае какви грижи, голяма разправия си е, всеки ден промивки и глупости..![]()