- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- такива ботички
кажете къде мога да намеря такива боти във варна пообиколих но нямаше и затова питам вас http://www.hitobuvki.com/product.php?id_product=567
ами ако толкова не можеш да си намериш
защо не си ги поръчаш от сайта![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
хм..една приятелка има от Пловдив,но доколкото знам,не са от някакъв известен магазинпровери пак в по-малките магазини
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
В моя град тия обувки ги има във всяко безмитно магазинче за по 23 лв.![]()
А иначе ги има във всеки магазин за обувки,в който не се предлагат маркови стоки за по 100-200лв. и отгоре![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не съм от Варна, но една приятелка вчера си взе абсолютно същите от едно малко магазинче за към 24лв.Така че, както казаха, потърси в по-малките магазинчета.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
Oтвратителни са..![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Провери в някои малки магазини :P
Просто аз
В Благоевград ги има в абсолютно всеки магазин !!!
sladkata_ani4ka
ем като няма- няма
ние какво да направим
поручай си ги от сайта ти казах
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В моя град има подобни, даже може и същите да има във почти всеки магазин за обувки.. А ако не можеш да си намериш си ги поръчай направо от сайта или ги потърси в други сайтове.. Според мен така е най-удачно.. няма да ходиш да си трошиш краката, а просто си седиш на столчето и ти доставят ботите у вас![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
+1Първоначално написано от POLLINA
airplanes..
Първоначално написано от bloodyF
подчертах че съм годила по магазините това първо и второ не изкам от нета 6тот не знам дали щте са удобни и тн. не мога тай и трето не съм ви изкала мнението а просто ви попитах къде във варна има такива нищо повече като не знаете не пишете
Ми като не ни иЗкаш мнението, стига си хленчила и отиди да се научиш да пишеш като хората.![]()
По темата: Оня ден във Враца ги имаше във всеки 2-ри магазин, пък във Варна няма да ги има, мини и провери пак по магазините.
На мене честно казано не ми харесват.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
На същото мнение съм.Първоначално написано от dennsy
![]()
и аз съм на същото мнение...
Че не са хубави-не са.Но тук не ни се иска мнение по този въпрос.
По темата-има ги във всеки един малък магазин(неизвестен).
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
много са сладки..Първоначално написано от stelit0
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
хич не ми харесвати по темата както казаха повечето в някой по-малки магазинчета няма как да не намериш .. просто се разходи малко повечко и ще си намериш, защото няма начин в другите градове да има а точно във варна да няма такива ботушки
![]()
Ами ... порови се пак в някои магазинчета за обувки или пък Паоло Ботичели ( може би там ако няма точно такива , ще има подобни ..със сигурност ) но все пак , ако не откриеш такива к'вито искааш .. има ги в сайта и цъкааш '' поръчвам '' и ти ги носят !, плащаш и готово .. ЛЕСно е ..
Разходи се по Пюскюлиев...просто там е абсурдно ако не ги намериш..също отт ню йоркър(валентина) слизаш надолу къъм.. samsonite ии от дясната страна още в началото на улицата има един магазин-там са всички "модерни" модели..и там би трябввало да ги има...малко по-надолу от лявата страна обаче има също едно много малко магазинче...айде..излизай да търсиш-не стой по форумите![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted