.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Ставали ли сте жертва на телефони измамници

Пускам тази тема защото преди няколко дни ми се случи да получа анонимно обаждане от верига Технополис ( магазин в които никога не съм пазарувала) , че съм спечелила плазмен телевизор и чек за пазаруване на стойност 1000 лв . Естесвено веднага се усетих и ги напсувах , но се чудя защо има хора които им се вързват. На вас случвало ли ви се е нещо подбно , как реагирахте ?

Супер фен Аватара на Di
    не,за радост

но веднъж като бях у бабА се обадиха и казах че съм катастрофирал и баба вика: деяне верно ли си катастрофирал бе и ония веднага затвориха
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Варна

Re: Ставали ли сте жертва на телефони измамници

Цитирай Първоначално написано от Tajnomomiche
    Пускам тази тема защото преди няколко дни ми се случи да получа анонимно обаждане от верига Технополис ( магазин в които никога не съм пазарувала) , че съм спечелила плазмен телевизор и чек за пазаруване на стойност 1000 лв . Естесвено веднага се усетих и ги напсувах , но се чудя защо има хора които им се вързват. На вас случвало ли ви се е нещо подбно , как реагирахте ?

Re: Ставали ли сте жертва на телефони измамници

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Цитирай Първоначално написано от Tajnomomiche
    мн ясно че ще направя така тези хора търсят наивници от които да измъкнат пари , когато разбраха че не са ме вързали се стреснаха и ми затвориха

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ми, не, не съм толкова наивна.

Град
    София
    Не, за радост
    THE TRUTH IS OUT THERE

Трябва да си доста глупав, за да те измамят по тоя начин.

не бих казала че трябва да си глупав, по-скоро наивен.попринцип тези измамници звънят на възтрастни хора,които сами ще си кажат всичко...
    на мен лично не се е случвало но са звъняли на мои познати и роднини..
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен
    Случвало ми се е, в такива случаи като нямам какво да правя си говоря с тях по телефона, да си направя кефа и да ги погавря..

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    е същата работа с СМС-а
    снощи мама получи .. и пишееше
    да се свържем с некъф номер
    ама редовен !!! .. и накрая
    до чуване Туби ... идеше ми да го набера
    и така да си го ...... ама викам аре няя се набутвам ;д

hottie
    Guest
    На мен не, но бяха завъняли на майката на гаджето ми да й кажат, че сина й е катастрофирал и редовния номер.... Тя не се е вързала естествено, но каза че е много стресиращо, защото тези хора добре си играят ролята. Човекът от другата страна на телефона се скъсва от рев и го прави така, че да изглежда много драматично.
    Ебати тъпанарите са тия ! Е едно село докарали инфаркт така на една жена и починала мамка им !

Не ми се е случвало.

звънели са вкъщи, не съм се хващала, но никога не е късно
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Човекът от другата страна на телефона се скъсва от рев и го прави така, че да изглежда много драматично.
    Това е много вярно.
    Веднъж майка ми вдигна и чак аз чух рев от слушалката. Казваха и, че сина и е катастрофирал и трябват много пари и т.н. Тя майка ми естествено веднага затвори.
    Лятото отново звъняха някакви и понеже бях само аз в нас, та аз вдигнах. И то не беше рев от другата страна, то не беше чудо. Като питаш, кой се обажда те ти отговарят "Е аз съм" .. Е хубаво, чао
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на dead_princess
    бяха звъняли няколко пъти в нас, но не съм толкова наивна, за да им се вържа

бЕха звънели на баба ми,ама ги хванахме

Една сутрин бях тръгнала за лекции с колата както обикновено и след 20-30мин някой звъннал вкъщи и казал на родителите ми, че съм била блъснала някого, голяма катастрора, аз също съм била много зле, откарали са ме с линейка и какви ли не психарии, при което майка ми първо се усетила, че това е от 'ония измами', но веднага след като затворила ми звъни по телефона. А аз бях в лекции и първо не й вдигнах, пък после й затворих. След като съм й била затворила пък някакъв куриер носел нещо за мен до вкъщи и като звъннал на домофона попитал дали там живея аз или нещо такова... и наш'те направо се побъркали, докато разберат, че е куриера, че ми носи пратка някаква....
    Като ми свърши лекцията и се обадих на майка ми тя направо беше в шок... И всичко се случва за няма и 30мин...

Голяма идиотия... майка ми супер много се беше стресирала.. а то няма и такова съвпадение - след телефонната измама и куриерът да се изтърси на домофона..
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на SunSmile
    На мен още не са ми звъняли, но всички са инструктирани да не вярват на такива неща.
    Преди години, още в началото бяха звъняли на баща ми за някви части, бизнес да правят и той се беше усетил, че нещо не е чиста работата и ги баламосваше, накрая им тегли майните.
    На дядо ми бяха звъняли и то след инсулт, но баба ми влязла навреме и дръпнала телефона. каквото е безстрашна наговорила им ги едни хубави и те повече не са звъняли.
    Наскоро на братовчедка бяха звъняли от "Технополис', че е спечелила плазма и няколко хиляди лева. Крали я да праща баркодове от ваучери. Тя естествено е доста умна и почнала да ги разпитва за тая промоция/игра, как е спечелила точно тя нз си кво... И оня като казал 'компютура' .. вече й станало още по - ясно, че е измамник. Беше им записала телефоните, но тва няма голямо значение.

Със сигурност имат връзка полиция, защото знаят много неща за семействата, кой има книжка, възрастни хора, които живеят сами ... Ако имах книжка сигурно до сега да се обадили, че съм блъснала някой. Цялата работа е някаква много добра схема, полицаите печелят, измамниците печелят и всичко им е на 6. Странно е, че от толкова години ги има и не могат да им разбият схемата
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    да преди години тъкмокогато процъфтяваше тоя 'бизнес' бяха звъняли в къщи и баба вдигнала..за някакви части пак ставаше дума.Щели много пари да се изкарат..и тя баба наивната:
    -здрасти,бабче,от северна България ти звъня
    -оо Николайчо ти ли си
    - да аз съм...
    баламоса ли са я номери беше записвала и си идва тати от работа и тя вече го изпраща да ходи да ги взимат тия части и тои ест се усети за какво става дума и голяма лекция и тегли и вече не вярва.Скоро и бяха звъняли ама тя казала 'знам ва аз вии сте измамници' и лопнала телефона

бтв..те имат доста информация за семейството..кой с какво се занимава.Схемата си е сериозна..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Веднъж ми се обадиха в къщи...Някакъв ревящ смотьо...и почва да ми обяснява,че блъснал дете,че трябвали пари за адвокат(същите схеми,както при другите),аз само седя и слушам и едва се сдържам да не се спукам от смях и нарая ми писна и му викам: "Оправяй се сам,малък злокачествен тумор" и той ми затвори.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Много често се обаждат на баба ми и дядо ми по домашният телефон.

Редовните телевизори, катастрофи, разни разговори с майор Деянов и плачеща жена...

пххахах... не. :Д

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    На баби ми, че съм кастрофирал. Но явно информацията, която им дават в полицията не включва и кога съм си взел книжката. Защото книжка имах отскоро, ама още дори не бях отишъл до КАТ да си я взема.

Голям фен Аватара на TrustNobody
    веднъж звъняха и аз вдигнах и чувам : "МАМООО,ТРЯБВА ДА МИ ПОМОГНЕШ" (рев), "блъснах човек с колата.." и аз викам "Не съм ли малко младичка за майка?" и ми затвориха
    иначе и на баба ми й звънят някакви такива под-човеци,но съм я обучила да не се панира

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не се е случвало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си