- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Търся един филм
Търся един филм, но не помня много от него. Имам само спомен за един мъж и една жена, които се срещат не знам как. Единият от двамата написа нещо на едан книга, а другият-на една банкнота, после правиха нещо с тях и трябваше всеки едн от двамата да намери предмета с написаното от другия. Спомням си нещо и че имаше някаква среща в асаньор( за това не съм сирурна.) Ако някой има идея кой е този филм, да ми каже. Мисля, че хилмът не е от най-новите, струва ми се, че съм го мяркала много отдавна.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Сигурна ли си, че е този?
Да,направих грешката да го гледам преди 1 месец някъде
Аха, мерси много.
Не е ли интересн? Защото по това, котео помня ми се струваше хубав.
За какво по-точно се разправя, че в описанието не е обясненето подробно.
На мен не ми хареса,защото по принцип не си падам по такива филми,иначе не е лош...мъж и жена се запознават в един магазин,той и иска номера,тя го написа на една банкнота и каза,че ако той я намери им е писано да са заедно нещо ей такова бешегледай го най-добре
За да не права нова тема,искам и аз да попитам за един филм.
Едно момче е в армията,а едно момиче е туркиня и е от богато семейство и те не могат да се виждат.Влюбват се и си пишат писма,като ги дават на продавачка в Търговски Център.След това бягат двамара заедно и женят се в родната му страна и така.Моля ви кажете ми как се казва,спешно ми трябва.Благодаря предварително.
Филмът на мен ми хареса страшно много
Гледала съм го няколко пъти по диемата.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от swidinka93
мда .. и на мен много ми хареса :P :P![]()
![]()
... ако някой го знае да пише ..
аве става ли дума за богати туркини - gumus ;>Първоначално написано от swidinka93