- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- SKILLET
Една от любимите ми групи. Относно песните... Много са. Примерно Whispers In The Dark, Falling Inside The Black, The Thirst Is Taking Over, Comatose, Better Than Drugs, Hero, Monster, The Last Night, Will You Be There... Наистина са много.
Three days grace, Thousand Foot Krutch, Skillet - Адския концерт
От на скилет монстър най-радва![]()
Едни от любимите ми са ^^
за любима песен.. .пф много са![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Looking For Angels също е много хубава песен.
Audio ergo sum
Слушам ги от скоро но съм много впечатлена![]()
Най-ми харесват Monster, Whispers in the dark, Hero![]()
Comatose, Whispers in the dark, Hero, Imperfection, Awake and alive, Say Goodbye, Falling Inside The Black
Готина група.Наскоро научих за тях от една приятелка и песните им ми харесват.Forigiven ми е любимааа![]()
If my heart had a face,it would be smiling...
абе страхотни са те бяха първата група с която започнах обичам ги <3333,но техните песни ми напомнят за гадни спомени и не ги слушам мн мн иначе всички техни песни от последните им два албума ме кефят ;д
Абе в билборда тфк държаха първото място 2 седмици със скилет на 2-роПървоначално написано от Stan4o123
![]()
Толкова са уникални..<3.
Обожавам.
Hero
Monster
Whispers in the dark
Comatose
Say Goodbye
![]()
Comatose беше първата тяхна песен,която чух и съответно започнах доста често да си ги слушамYours to Hold,Whispers in the Dark,Falling Inside The Black.......
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Hero!!
Не са ми любимци.Любими песни са Whispers in the Dark & Awake and Alive.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не са ми любимци, ама имам една тяхна страхотна песен- monster
Йее, темичка за Skillet, не очаквах, че толкова хора ги знаят. Любимата ми група
с най-страхотните песни! Всичките им песни са невероятни, вдъхновяващи и очарователни, но най-величествените от тях са: Falling inside the black, Monster, Hero.
The best band ever Skillet!![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
+ Falling Inside The BlackПървоначално написано от Lexynnka
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Skillet са една от любимите ми групи.. имат много хубави песни но любимата ми е comatose
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Първоначално написано от tman
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Обожавам ги (h) !Невероятно добри са според мен!Любимите ми песни: Hero, Monster, Whispers in the dark, falling inside the black!