- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- SKILLET
Какво мислите за тях? И имате ли любима тяхна песничка? :P :P
от алтернатив рок групите,които издадоха албум тази година,скилет са се представили на най-високо ниво,за мое голямо разочарование breaking benjamin са се насрали,иначе имат доста добри песни,любима тяхна песен мисля,че ми е dont wake me
мдам. Those Nights <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Една от любимите ми групи,а песните са адски много .. ;д
/me (music) Now playing: 613. Skillet - Say Goodbye![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Как пък ВВ ще са се насрали? Техният албум кърти! От на Skillet албума най-любими са ми Hero и Sometimes.Първоначално написано от Stan4o123
Audio ergo sum
ами човек тъпият им албум го чакам от толкова години вече,а то е нищо особено,само с еднакво звучащи балади са се занимавали,като се има в предвид,че Бен е болен и скоро няма да е сред нас,можеше да се постараят повечко,все пак може да им е последният албумПървоначално написано от ArrowsOfDeath
^ wtf?какво му е на Бен? : |
иначе Skillet цепят..доста са ми любимите техни песни,обаче всичките са от последните 3 албума.Предишните не ми харесват въобще.
Харесват ми.
Всички техни песни, които знам са готини, но "The Last Night" е невероятна!![]()
![]()
Аз съм им слушала най-много пет песни..
Харесват ми Comatose и Whispers in the Dark![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от jfgfgg
SUX!!!![]()
Comatose ми е любимата. Иначе мн ми харесват и Whispers In The Dark & Falling Inside The Black. Като цяло ми харесват![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
много са добри![]()
Never Say No
харесвам и двете групи (breakin benjamin & skillet)и имам много любими песни да не кажа почти всичките,че са ми.ако трябва дас ъм честна вторите са се представили по-зле според мен ..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Comatose и Whispers in the dark![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1 и също Skillet - BelieveПървоначално написано от Iv4eTy
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Hero
Monster
Whispers in the dark
те имат мноо яки ама най ме кефи Falling Inside The Black![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Имат няколко песни, които много ми харесват - Falling in the black, Better than drugs, Looking for angels, но като цяло са ми леко еднообразни и прекалено изнежени.
Hero и Monster ми харесват![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Comatose ми харесва. Може би ако се поровя из песните им, ще намеря и други хубави.
страхотна група..
а относно любима песен.. Comatose.. : ))
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
И мен.Първоначално написано от StolenBliss
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Those nights, the list night, comatose etc. Имат много добри песни :]
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
+1Първоначално написано от Lexynnka