- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моля помогнете ми!!!!
Здравейте проблемами е следния Бяхме в чужбина на гости на едни приятели на наще за 1 седмица та тези хора си имат и дете момче което строяват много даже си го бият често като прислужник им е дететоАз не съм много добра в училище защото съм мързелива но това дете има само 6 и баща ми сега се опитва да копира майка му и ме строява държи се странно казва миче не до всичко имам достап в къщата за6ото бях облякла на майка ми блузата
или пък гледам не6о в хола той идва ими го сменя и ми вика намери си друг телевизор много е променен преди беше по различен защитаваше ме пред мама а сега е обратното моля ви как да си върна бащата искам си стария добър татко моля посъветвайте ме
благодаря
пробвай да не го дразниш известно време и може да му мине
опитай се да си подобриш успеха в училище
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Прави му добро впечатление..
Не e важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек, но за един човек да си целият свят .. !!!
1. Не бъди толкова мързелива.. имай поне 5ци
2. Помагай на майка си за къщната работа... на него също
или просто му кажи,че откакто сте се върнали от гостито не е същият татко,който си обичала толкова много..
де да знам.. измисли нещо ..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от elito0o0o0
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Горните мнения може и да са правилни... и все пак нещо ме гложди да кажа:
Дай отпор, да не си помисли, че това "лекарство" работи добре и да завиши дозата...
Моят баща също е имал такива залитания, след като някой семеен "приятел" му напълни главата с глупости...