- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли срамежливи момчета?
Според вас съществуват ли срамежливи и притеснителни момчета или това е прикритие за да изпробват момичетата? Дали срамежливостта е слаба страна само на момичетата или и на момчетата им се случва? Как действат те когато харесват много, но се притесняват или това не се случва? Изобщо как се действа с момче което дава вид на срамежливо и ако не е срамежливо то какво е тогава?
аз съм такъв![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нз дали пред момиче,което харесвам съм точно срамежлив,обаче определено си бъркам думите и си личи.![]()
Ама има срамежливи момчета.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
И какво?Първоначално написано от haritov
Харесваш я супер много, тя ти показва че също те харесва и на всичкото отгоре не е притеснителна, но се държи така че да не ти стане неудобно на теб.
Как действаш?
Има, да, все пак и те са хораМи от лични наблюдения, поне при срамежливите момчета, които познавам, не действат те...Чакат момичето да ги свали, а ако тя чака той да предприеме първата крачка си остава само с желанието, или си намира някой по-отворен. Как се действа ли? Забравяш срамежливостта си и го сваляш
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Ахаха, има естествено.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
не казвам че аз имам проблем
но конкретния човек е такъв тип, че не може да се разбере изпробва ли те или си показва какво му е наситина - затова не може да се действа
Точно да те изпробва...едва ли .Че има срамежливи момчета - има , аз също съм такъв .Но както казват и по-горе все някой ще е по-отворен и ще направи първата стъпка , ако ли не-ШАНС..Първоначално написано от Adda
![]()
ясно... момичето действа в такива ситуации![]()
В повечето случаи , когато и 2-мата са срамежливи , момичето прави първата стъпка...ДавайПървоначално написано от Adda
![]()
голяма рядкост...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
както има срамежливи момичета,така има и срамежливи момчета...срамежливостта е част от характера,която не е присъща само за единия или другия пол...въпреки,че с непознатите и аз съм леко срамежлива или по-скоро предпазлива,предпочитам момчето срещу мен да не е срамежливо,а напротив...ако ми се запъва и 1 смислено ,спокойно изречение не може да ми каже,и това при като знам,че аз супер много обичам да говоря ще се получи неловка и неприятна най-малкото ситуация
ама аз не съм от срамежливите, по скоро не обичам да ми се играят игрички...![]()
а от друга страна и не искам да прибързвам, за да не изглежда че съм някаква неудържима и ненаситна![]()
да, аз съм точно такъв... все гледам да не обидя момичето което харесвам или да не изглеждам като глупак в очите й, и точно това ми пречи понякога... иначе като сме само двамата не се притиснявам, но когато има други около мен, езика ми става на възел дето се вика...![]()
В такива моменти срама ми минаваПървоначално написано от Adda
![]()
Просто искам да кажа изпитвам срам,пред някое момиче,но с времето се отпускам.Ако не стане срам не срам действам си![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Извинети мъ мадам ма мени мнго ма и срам![]()
Тва все едно да питаш курви има ли ?
е нали мъжете са силния пол, не трябва ли да не сте срамежливи ?Първоначално написано от ohluv
![]()
![]()
Всеки човек си има слабост.Жените са слабост на мъжете - фактПървоначално написано от Adda
.
Аз ти казах мени мъ и срамПървоначално написано от Adda
![]()
Пък и жените нали искат да са равни с нас ето сега можете вие да действате първи![]()
Първоначално написано от ohluv
![]()
![]()
![]()
да, като ви омръзне да действате
'жено, айде ти първа, че ме мързи'
да.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
А нали се борите за равноправност между мъже и жениПървоначално написано от Adda
![]()
Нас на мързи по рождение![]()
ами ако решим и в мързела да сме равни с вас?Първоначално написано от ohluv
така значи - да приемем, че освен многото играчи и има някаква бройка момчета, които са си срамежливи... това ли е извода?![]()