- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли срамежливи момчета?
Ест че има срамежливи момчета .. Поприцнип им трябва време да се отпуснат и да свикнат с човека или обстановката в която се намират . Нормално е . Това е част от характера на индивида и не зависи от неговия пол.![]()
Да,аз съм такъв,но съм и готин![]()
Има много срамежливи момчета.Дотолкова,че като излезете на първа среща започва да се поти и минава 1 минута докато се накани да каже 1 дума.
Mи аз сега с такъв си имам работа. Много го харесвам. Той попринцип има страхотно чувство за хумор, ама като застане до мене и го збелязвам как се смущава
. Смисъл на няколко пъти го гледам че ме зяпа и като се извърна към него започва да гледа надолу или настарани
се ено нишо не е направил. Иначе има навика, може да върви на 2 разстояние от мене, ама като се доближи непременно ще се трясне в мене и ше профучи
![]()
. Някой да ми разтълкува поведението му, че аз не схващам
.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
глупак е, но те харесва...Първоначално написано от matty7
ама е глупак![]()
ама верно е голям сминдух! и накрая ше се откажа от него и да го видим![]()
![]()
![]()
.
Ама пиши в мойта темичка, обясних за облеклото //![]()
тва вече стана като общ чат
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
Жив пример![]()
hold on bastard son I am the evel one!
Ми аз. Поне като става дума за запознанство.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Що не го заговориш ти ?Първоначално написано от matty7
![]()
Или направо го грабни за ушото и му кажи да тръгва с теб и няма друг избор![]()
Creative Technologie
Има срамежливи момчета и то доста... дори имам чувството, че 80% от момчетата са срамежливи!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ъъм.. по мои наблюдения, срамежливите момчета към срамежливите момичета са нещо като . . . 1/5 . . .
Тъй че, да, разбира се, има супер много срамежливи момчета . . .
Направо отчайващо срамежливи . . .
Иии според мен, никое момче няма да се прави на срамежливо, само за да привлече вниманието на момиче или да "опипа почвата", защото просто е . . . нелогично.
Има много по-добри начини и тактики, лично мнение.
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ми заговарям го от време на време, той отговаря и след тва се прави на разсеян, а ако го фана за ушото има опасност сички да ме гледат странноПървоначално написано от ohluv
![]()
. Пък не е имало възможност да останеме сами, се е с прители или ходи до бюфета да зоба. Освен да се завлека в лафката и да си лафим на опашката
![]()
, коеот няма да го направя щото смърди на изгоряла мерудия
![]()
![]()
.
----------------
Кофти>Може да трябва да свикне с теб![]()
Creative Technologie
проблеми нямашПървоначално написано от BomberStomper
![]()
има педалчета
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Да разбира се,както има и срамежливи момичета...![]()
бях, вече не съм..тоест преди живеех там :ДПървоначално написано от BomberStomper
сега съм само за по 1-2 дена там![]()
Аз аз. Мени многу мъ и срам![]()
![]()
Разбира се,че има.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Имаа!! Поняк0га даже имам чувств0т0, че м0мчетата са п0-срамежливи 0т м0мичетата![]()
да, има срамежливи момчета, доста са..
а тези, които се правят (за щастие не съм попадала на такъв) може би искат да се представят като забележително сладки или..знам ли гисигурно нямат други качества..освен да умеят да се преструват..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!