.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от BomberStomper
    Цитирай Първоначално написано от BomberStomper
    Естествено, че има срамежливи момчета..
    и аз съм срамежлив, ще ме научиш ли да не съм?
    проблеми нямаш
    жалкууу че ни си ут софията
    бях, вече не съм..тоест преди живеех там :Д
    сега съм само за по 1-2 дена там
    Чудесно ще имаш удоволствието да се запознаеш с едни сдухан тип.

ами които не е срамежлив, но до сега не е бил с момиче ? ко праим

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен

Re: Има ли срамежливи момчета?

Според вас съществуват ли срамежливи и притеснителни момчета или това е прикритие за да изпробват момичетата? По-голяма глупост не съм чувал.

Дали срамежливостта е слаба страна само на момичетата или и на момчетата им се случва? Случва им се, разбира се.

Как действат те когато харесват много, но се притесняват или това не се случва?
    Обикновено се колебаят прекалено много и пропиляват всякакви шансове. С течение на времето се научават обаче.

Изобщо как се действа с момче което дава вид на срамежливо и ако не е срамежливо то какво е тогава?По-вероятно е срамежливо момче да дава вид на несрамежливо.

Мега фен
    Град
    Earth...
    аз съм срамежливу

Цитирай Първоначално написано от BlaCkMoOn
    Има, да, все пак и те са хора Ми от лични наблюдения, поне при срамежливите момчета, които познавам, не действат те...Чакат момичето да ги свали, а ако тя чака той да предприеме първата крачка си остава само с желанието, или си намира някой по-отворен. Как се действа ли? Забравяш срамежливостта си и го сваляш
    Много правилен отговор...Това горното се едно за мен е писано

Мега фен Аватара на Hilary_

Цитирай Първоначално написано от Adda
    Според вас съществуват ли срамежливи и притеснителни момчета или това е прикритие за да изпробват момичетата?
    Съществуват си съвсем реално .. просто вече станаха рядкост ..

Дали срамежливостта е слаба страна само на момичетата или и на момчетата им се случва?
    "слаба страна" ли?? Някои момичета (като мен) харесват срамежливостта у някое момче .. аз лично го намирам за сладко < 3 ..

Как действат те когато харесват много, но се притесняват или това не се случва?
    Ами действат по - полека .. което ги прави още по-слакди и заинтригуващи (или поне за мен) ..

Изобщо как се действа с момче което дава вид на срамежливо и ако не е срамежливо то какво е тогава?
    Пак казвам .. действа се полека, има тръпка при тях .. на мен са ми слабост!!! < 3

Цитирай Първоначално написано от Adda
    Според вас съществуват ли срамежливи и притеснителни момчета или това е прикритие за да изпробват момичетата? Дали срамежливостта е слаба страна само на момичетата или и на момчетата им се случва? Как действат те когато харесват много, но се притесняват или това не се случва? Изобщо как се действа с момче което дава вид на срамежливо и ако не е срамежливо то какво е тогава?
    Има и дори съм се сблъсквала с такива .. Ами не е слаба страна само на момичетата , но определено срамежливостта в характера на момчето е доста по - слаба и лоша страна ,, Ми действа се като с бавно развиващ , всичко ти тярбва да вършиш , да го подбутваш и така .. Само да видиш след време колко отракани стават след като си ги отворил ,, /женско съм бе /

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си