- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли срамежливи момчета?
ами които не е срамежлив, но до сега не е бил с момиче ? ко праим![]()
Според вас съществуват ли срамежливи и притеснителни момчета или това е прикритие за да изпробват момичетата? По-голяма глупост не съм чувал.
Дали срамежливостта е слаба страна само на момичетата или и на момчетата им се случва? Случва им се, разбира се.
Как действат те когато харесват много, но се притесняват или това не се случва? Обикновено се колебаят прекалено много и пропиляват всякакви шансове. С течение на времето се научават обаче.
Изобщо как се действа с момче което дава вид на срамежливо и ако не е срамежливо то какво е тогава?По-вероятно е срамежливо момче да дава вид на несрамежливо.
аз съм срамежливу![]()
Много правилен отговор...Това горното се едно за мен е писаноПървоначално написано от BlaCkMoOn
![]()
![]()
Първоначално написано от Adda
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има и дори съм се сблъсквала с такива .. Ами не е слаба страна само на момичетата , но определено срамежливостта в характера на момчето е доста по - слаба и лоша страна ,, Ми действа се като с бавно развиващПървоначално написано от Adda
, всичко ти тярбва да вършиш , да го подбутваш и така .. Само да видиш след време колко отракани стават след като си ги отворил ,, /женско съм бе
/
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.