- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дрън дрън
Някой хора ми камват че много мълча,но не е така говоря само с тези,които ме кефят
Кажете ми какво да правя че да намирам общи теми с всички,за какво да говоря.Понякога наистина се чудя какво да кажа![]()
![]()
![]()
или ако кажа нещо никой няма да ми обърне внимание
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
случва се..не си длъжна да говориш с всеки ако не ти е приятно..и аз с някои хора общи теми не намирам и не ми е приятно да съм в тяхната компания ако само си мълчим...
Не е най-важното да плямпаш до полуда и да се чудиш ква простотия да измислиш.Просто нямаш общи теми с тези хора.Бъди оригинална и си трайПървоначално написано от vesinka899
![]()
Не всеки кавал е за свирене.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз съм долу-горе така .. но няма как да намериш обща тема с всеки ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
мммммммммммммммммм, не става.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ам като си мълчалива няма да е зле да имаш нещо в устата
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
най- добре си говори сама, не се занимавай с идиоти![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
+1Първоначално написано от PurpleDream
Ама защо в раздел "Любов" ?
Има тежки мигове в живота, които оставят дълбоки следи.
Има жестока раздяла, за която не стигат сълзи ..
защото това ми пречи ни в любовтаПървоначално написано от Selfexcuse
На първа среща напр незнам кво да кажа и оставам момчето да говори и пита
хаха не ще и аз не мога много много да говоря и това винаги е било проблем в любовта затова няма от кво да се притесняваш давай смеличко квото и да е приказвай само не и глупости
Като не ти идва от сърцето,дарлинг,еби му майката.Не се эаминавай.Говори си само с теэи,които са ти приятни и по случайност имаш какво да им кажеш.
[size=7][b][u]fosse cos
Виш сега,не се насилвай като не ти идва отвътре....Не взимай за чиста монета онова,което чуваш от останалите като критика към теб..като някой не те кефи еми мноо ясно няма да говориш с него...Айде смятай,че нямаш проблем![]()
![]()
![]()
![]()